DS : SNS UCENJUJE MLADE ZA POSAO!

LESKOVAC

 

“Jedan od najvećih problema u gradu je nezaposlenost madih. Svi smo svedoci terora SDS-a i njihovog ucenjivanja mladih za posao. Do posla se dolazi samo stranački, na određeno vreme, i omldina DS-a se bori protiv toga, rekao je Bratislav Ristić, kandidat za odbornika na listi „Za pravedni Leskovac“ na konferenciji za novinare.

U protekle tri i po godine četiri puta mladih više je otišlo iz Srbije nego što je to bilo pre četiri godine, i to je sunovrat koji moramo zaustaviti, rekao je Ristić.

I anketa Kancelarije za mlade pokazala je da je glavni problem mladih nezaposlnost, rekao je odbornički kandidat Miloš Savić.

“Umesto da rešavaju te probleme, grad Leskovac preko Kancelraije za mlade kupuje glasove i to tako što finansira određene neformalne grupe, koje su formirane ispred štandova gde se deli „Leskovački glasnik“. Deljenje ovog informatora je klasična zloputreba mladih koja ima za cilj makretinšku svrhu, a ujedno i ucenjivanje mladih da dođu do posla, rekao je Savić i naglasio da je informator „predizborni bilten SNS-a“.

SNS ima klavitetne mlade ljude koji su dobro pozicionirani u lokalnoj vlasti, ali svi oni obavljaju administrativne poslove, a ne učestvuju u donošenju odluka u gradu. To potvrđuje i činjenica da SNS u zadnje tri godine nije imao člana Gradskog veća mlađenog od 30 godina.

Na naše pitanje kako SNS ucenjuje mlade za posao i da li imaju konkretne dokaze za takvu tvrdnju, Stevan Zdravković, predsednik Kluba omladine je odgovorio:

-SNS ucenjuje omladinu jer da bi došli do posla oni moraju da potpišu pristupnicu SNS-u, da dovedu još neke prijatelje, i da rade kampanju za njih.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare