DS NA SAOPŠTENJE SNS

LESKOVAC

“DS Leskovac oštro osuđuje svaku primenu nasilja bilo kad i bilo gde, a posebno u predizbornoj kampanji. Međutim, DS traži od SNS-a da tačno navede koji je to aktivista SNS-a u Leskovcu napadnut od strane nekog demokrate, imajući u vidu da je laž oruđe kojim SNS vlada već četiri godine.

Naime, posle lažnih džakova sa glasačkim listićima u prošloj predizbornoj kampanji –  a za šta niko od članova SNS-a nije odgovarao – građani Leskovca imaju razloga da sumnjaju u sve što izgovore funkcioneri SNS-a.

Takođe, plasiranje ovakvih laži predstavlja samo manevar SNS-a koji će otvoriti moguću primenu nasilja do kraja predizborne kampanje, a protiv čega se DS uvek borio i uvek će se boriti.

SNS dobro zna da gubi ove izbore i neće se libiti nijedne laži, samo da bi ostao na vlasti. Zato DS moli sve građane Leskovca da odmah prijave bilo kakvu primenu nasilja,  ili da o tome obaveste nadležne organe.

Samo poštovanjem zakona moguće je pobediti vlast koja je lažima došla na vlast i ima nameru da lažima i ostane na vlasti!

Samo zaokruživanjem broja 6 na listiću za lokalne izbore i broja 2 na listiću za republičke izbore SNS više nikada neće moći da daje lažna saopštenja.

Za pravedni Leskovac sa DS-om na čelu!

Do pobede!, navodi se u saopštenjuu te stranke.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare