DS : MI VIŠE POŠTUJEMO ŽENE

LESKOVAC

 

Demokrate su ponosne što je, u vreme dok smo mi vršili vlast, položaj žena bio sličan nivou poštovanja ženskih prava u Evropi. U DS-u verujemo da ženski pol treba poštovati cele godine, a da 8.marta treba samo da se podsetimo koliko lepši deo Srbije treba ceniti i uvažavati, saopšteno je itz te stranke danas.

 

”Za razliku od DS-a, SNS cele godine ne čini ništa da poboljša položaj žena u Leskovcu, a onda 8.marta poklanja cveće; sindrom sličan mužu koji cele godine maltretira porodicu, a onda se za praznik pojavi pijan, sa slomljenim karanfilom na vratima. Građankama Leskovca ne treba ni poklon, ni gradonačelnikova milostinja; njima treba poštovanje, posao, sigurnost, bolja budućnost: sve ono što SNS nikada nije umeo niti će umeti da im pruži.

A o tome koliko SNS brine o ženama, govori i činjenica da je pozorišna predstava o nasilju nad ženama zabranjena od strane lokalnih vlasti. O tome da li je predstava dobra ili ne, mogu da govore samo oni koji su je pogledali, i opet će to biti samo njihova lična ocena. O argumentaciji tipa da li postoje pisci koji su kritički govorili o svojoj zemlji, čak i žešćim rečnikom, ne želimo da polemišemo: savetujemo ih da čitaju Tomasa Bernharda  i saznaju kako veliki pisac kritikuje jednu od najuređenijih država Evrope. A dok ne pročitaju, molimo ih da ne govore o onome šta ne znaju.

Dakle, DS svim Leskovčankama želi srećan praznik! I nada se da Goran Cvetanović više nikada neće moći da im poklanja cveće o trošku poreskih obveznika Leskovca, niti da će im ikada više biti uskraćena mogućnost da vide predstavu koja govori o nasilju nad ženskim polom!

Zato DS poziva sve Leskovčanke da izlaskom na izbore zauvek okončaju vladavinu onih koji misle da se o ženama brine jednom godišnje i da je cvet dovoljan da se zaborave sve greške , tačnije gomila grešaka napravljena od strane sadašnje nesposobne i bahate vlasti! navodi se u saopštenju DS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare