DS : KO SU BILI ČLANOVI KOMISIJE ZA KULTURU I ŠTA SU IM DELA ?

LESKOVAC

 

DS zna da su zamene teza jedino što SNS i Goran Cvetanović umeju da rade, ali ih ponovo molimo da ne vređaju inteligenciju svih građana Leskovca. Članove SNS-a mogu da ubeđuju baš u sve – čak i da ih ima deset milijardi – ali ih molimo da bar sve ostale Leskovčane poštede njihovih neistina!  Saopštio je danas Gradski odbor te stranke u Leskovcu.

”Dakle, tražili smo imena članova komisije za kulturu i njihova dela – knjige , slike, kompozicije, filmove – kojih naravno nema! Jedino što umeju takvi članovi komisije je da klimaju glavama i slušaju naloge Gorana Cvetanovića koji je, inače, poznat po tome što se razume i u kulturu. Naime, DS je ubeđena da majice sa natpisima zahvalnosti i ljubavi koje su mladi ljudi prinuđeni da nose na rođendanu gradonačelnika, plafon koji deci pada na glavu i česma bez vode predstavljaju vrhunce političkog kiča, a kakva je i sama politika SNS-a!

DS jeste pravila ulice i menjala drveće, ali se sve to sada vidi, a Stepe Stepanovića je jedna od najlepših ulica u Leskovcu. Za razliku od nas, posle SNS-a ostaju samo rupe, počupano drveće zbog političke kampanje i gomila đubreta u vidu opravdanja: baš kao i u politici. Kao i bajke za malu decu kako će novo drveće olistati već sledeće proleće. Ponavljamo: ako je i od SNS-a, mnogo je!

A što se para tiče, lepo bi bilo da SNS odgovori koliko bi ulica moglo da se napravi sa više od 100 miliona potrošenih na putovanja po svetu, sa 10 miliona potrošenih na miting SNS-a ili stotinama miliona potrošenih na političku kampanju za ove izbore?

Dakle, tražili smo imena članova komisije za odabir projekata u kulturi i njihova lična  postignuća,kao  i prave razloge zašto se zdravi platani čupaju iz korenja baš pred izbore!
To su građani Leskovca pitali Gorana Cvetanovića i SNS i na ta pitanja građani Leskovca i očekuju odgovore!, navodi se u saopštenju DS.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Abaz
Abaz
8 godine pre

Znam da je ranije /ne znam da li je i sada/ član komisije bio gospodin Kuka.
A koje su “knjige, slike, kompozicije, filmovi” članova komsiije za kulturu bivše vlasti? Čisto poredjenja radi.