DS : GDE JE CVETANOVIĆ POTROŠIO 120 MILIONA NA TROŠKOVE PUTOVANJA

LESKOVAC

Zaista je dirljivo koliko gradonačelnik Goran Cvetanović brine o utisku koji ostavlja na Leskovčane, objašnjavajući im gde je potrošio 480 miliona dinara narodnih para. U tu svrhu, poveo je i novinare sa sobom, šetajući ih celi bogovetni dan.

Međutim, bilo bi mnogo lepše da je gradonačelnik objasnio građanima Leskovca gde je potrošio 120 miliona dinara na troškove putovanja, reprezentacije i navodnog kancelarijskog materijala,a da novinare povede  na putovanja gde je on već bio o trošku građana Leskovca. Dakle, Brazil, Čikago, Pariz, Prag, Grčka, Kina i još puno toga – dakle, pola sveta za jedan mandat!

Takođe, Goran Cvetanović se pohvalio i Zelenom zonom, iako su i on i njegov mentor Aleksandar Vučić ovaj projekat DS-a nazivali promašajem. Za njih je „promašaj“ bila mogućnost da poljoprivrednici imaju sigurno tržište za poljoprivredne proizvode, mogućnost skladištenja, formiranje „produktnih berzi“. Da li su tada lagali ili danas lažu građane Leskovca – to bismo želeli da čujemo!

Šteta je samo što gradonačelnik u ostavci nije mogao da pokaže nijednu fabriku koju je otvorio, nijedan nadvožnjak ili obilaznicu, nijedno novo radno mesto; sve ovo radila je samo Demokratska stranka i Goran Cvetanović i SNS to dobro znaju!

Zato DS poziva građane Leskovca da izađu na izbore i, zaokruživanjem broja 6 na listiću za lokalne izbore i broja 2 na listiću za republičke izbore, jednom zauvek i SNS i njene laži pošalju u ružnu istoriju!

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare