DS: Borba se nastavlja, Leskovčanke i Leskovčani!

LESKOVAC

Demokratska stranka, članica Koalicije „Živeti slobodno – Marinika Tepić – Zdravko Ponoš“ (DS – SRCE – SSP), zahvaljuje svim našim sugrađanima koji su u nedelju izašli na glasanje i poverenje poklonili našoj političkoj opciji; takođe, zahvaljujemo se i svima koji su svoj glas dali drugim opcijama istinske političke opozicije u Leskovcu.

DS je i do sada ukazivala na „činjenicu“ da, po „zvaničnim“ podacima, Leskovac „nema“ mlade između 10 i 19 godina ali zato ima „višak“ od 14 hiljada fantomskih glasača koji su i te kako uticali na konačne rezultate izbora; bez ovih, izmišljenih glasača, SNS ne bi mogao da formira vlast u Leskovcu, pa je očigledno da je izborni zakon kršen i pre samih izbora. Takođe, veliki broj nepravilnosti na samim biračkim mestima ukazuje da ovoj vlasti nikakva istinska politička volja nije važna i da je diktatura jedne stranke i jednog čoveka jedina ideja vlastodržaca.

Ipak, borba se nastavlja, Leskovčanke i Leskovčani, sve dok izbori jednog dana ne postanu praznik demokratije i dok rezultati izbora ne budu istinski izraz političke volje naših sugrađana. Našu borbu nastavićemo najpre borbom za ispravljanje nepravdi na svim biračkim mestima gde je bilo nepravilnosti, ali i svuda gde demokratija i poštovanje zakona budu ugroženi, navodi se u saopštenju koje potpisuje DS Leskovac.(kraj)

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sofia
Sofia
5 meseca pre

BRAVO. Bilo je strasnih malverzacija na izborima. Lopovluk.