Bez struje u ponedeljak u Leskovcu i Vlasotincu

LESKOVAC-VLASOTINCE

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na zameni postojećeg energetskog transformatora energetskim transformatorom sa smanjenim gubicima radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom i zbog toga će u ponedeljak 25.12.2023. u periodu od 10:00 do 15:00 časova bez električne energije biti korisnici u Vlasotincu na sledećim lokacijama: delu ul. Vlasinske, delu ul. Zlatana Stefanovića, delu ul. Milentija Popovića i delu ul. 29. novembra, saopšteno je danas.

Zbog neophodnih radova na zameni stuba oštećenog usled saobraćajne nezgode, u periodu od 07:00 do 12:00 časova bez električne energije biće korisnici na sledećim lokacijama u Leskovcu: ul. Vlajkovoj od br. 130 do br. 163 i ul. Kostadina Nedeljkovića.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni, dodaje se u saopštenju. (kraj) ED/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare