Drvopromet na prodaju

LESKOVAC

Stečajni upravnik Dejan Petković objavio je poziv za javno nadmetanje za prodaju dela imovine preduzeća ‘’Drvopromet’’ u stečaju, po početnoj ceni od 106 miliona dinara. Prve dve aukcije su, zbog nezainteresovanosti potencijalnih kupaca, bile neuspešne.

Celokupnu imovinu stečajnog dužnika ‘’Drvopromet’’ čine objekti, proizvodne linije, mašine I zemljište u Leskovcu, Stenjevcu kod Despotovca i Nakrivnju, ali je iz trećeg  javnog poziva Leskovac izostavljen i on će biti predmet neke od narednih aukcija, potvrdjeno nam je iz kancelarije stečajnog upravnika Dejana Petkovića.

Proizvodni kompleks drvne industrije u Stenjevcu kod Despotovca čine strugara, dve proizvodne hale furnirke i magacin furnira. Od vrednije opreme tu je linija za ljuštenje i sušenje furnira sa sušarom, cisterna za mazut, radna mašina Ult, kao i poljoprivredno zemljište. Ova celina biće ponudjena po početnoj ceni od 60 miliona 689 hiljada dinara.

Imovina ‘’Drvoprometa’’ u Nakrivnju, izmedju ostalog se sastoji od strugare i sušare , proizvodne hale, parketare, briketarnice i velikog broja pomoćnih objekata , na zemljištu površine 4 hektara. Početna cena za celinu dva je 45 miliona 732 hiljade dinara.

Uz prethodnu najavu stečajnom upravniku i otkupljenu dokumentaciju, ponudjena imovina se može pogledati svakog dana od 9 do 14 sati.

Javno nadmetanje zakazano je za 2. septembar u podne u Privrednom sudu u Leskovcu.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mile
Mile
3 godine pre

Na žalost, propala je još jedna naša preduzetnička firma. Znam da je ova firma devedesetih i dvehiljaditih upošljavala oko 400 radnika. Čuo sam da se gazda prezadužio zbog pogona u Despotovcu, da je kupio tu “liniju za ljuštenje i sušenje furnira sa sušarom”, i da su mu onda kola krenula niz brdo. Vrednost ove linije je bila oko 5 miliona eura.
Zanimljivo je da ova država nemilice pomaže neke preduzetnike koji dođu iz inostranstva, a ispada da ništa neće da učini za naše ljude. Mislim da je njemu samo trebalo malo pomoći da ga banke ne zaskoče. Radnici bi zadržali posao, a naš čovek bi i dalje razvijao posao. On, za razliku od drugih, pare koje je zarađivao nije iznosio van, nego ih je ulagao u firmu, stalno je napredovao. Počeo je od strugare za uslužno rezanje.

ja
ja
3 godine pre

Sve na prodaju, zasto se samo prodaje a u nista ne ulaze. ulaze se samo u strane privatne firme koje mogu da pokupe kapital i napuste nasu zemlju kad pozele.

SNS dinastija
SNS dinastija
3 godine pre

Najmladji SNS poslanik Nikola Lazic, je sin SNS savetnice predsednika Verice Lazic. Oni ko u dinastiji, nasledjuju i funkcije. Glasajte ih, obavezno ih jos glasajte. Oni znaju da mogu da rade sta hoce i zato i rade sta pozele, jer za narod imaju ovce.

Za njihovu dech
Za njihovu dech
3 godine pre
Odgovori  SNS dinastija

Da ima za njihovu decu

Glasali ste za njihovu decu
Glasali ste za njihovu decu
3 godine pre
Odgovori  SNS dinastija

A to su ti mladi koje je predsednik najavio! A ja mislio stvarno nepoznati mladi, anonimnih gradjana, a oni svoje guraju, u istu kasu pare da idu koje gradjani daju i za mamu i za sina i svi iz SNS. Hahahahah OPET IH GLASAJTE HAHAHAHA HA HA.