Drugo mesto za studente Pravnog fakulteta u Nišu

NIŠ

Ekipa Pravnog fakulteta Univerziteta u Nišu osvojila je drugo mesto na 3. Takmičenje u simulaciji krivičnog postupka koje je održanao na Pravno fakultetu u Nišu i u Apelacionom sudu.

                                       Ekipa niškog Pravnog fakulteta takmičila se u sastavu Jana Savić, Sara Todorović, Dušan dr Stojanović, Mirjana Ivković,  Nina Krstić, Nikola Manojlović, Nataša Ilić i Veljko Popović. Ekipu su za takmičenje pripremali docent dr Ivan Ilić, kao i Milica Zdravković, Miona Radulović, Jelena Mančić, koje su pre dve godine bile pobednice ovog takmičenja.

                                      Ove godine je učestvovalo šest ekipa, od kojih četiri sa pravnih fakulteta u Srbiji i Bosni i Hercegovini i dve ekipe osnovnih sudova u Srbiji.

                                     Prvo mesto je osvojila ekipa Pravnog fakulteta u Sarajevu. Drugo mesto je pripalo ekipi Pravnog fakulteta u Nišu, a treće mesto ekipi Prvog osnovnog suda u Beogradu. 

                                      Osim titule vicešampiona, naši studenti su osvojili i dve individualne nagrade. Za najboljeg branioca je proglašen Nikola Manojlović, a za najboljeg veštaka, Veljko Popović.

                                    Specijalna nagrada “Rising star” je pripala ekipi Pravnog fakulteta u Istočnom Sarajevu. (kraj) VP/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare