Druga faza uređenja parka kod „Delta Planete“ počinje septembra

NIŠ

      Druga faza radova na uređenju novog parka koji se nalazi kod Tržnog centra „Delta planet“ počeće u septembru, najavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. Prema njenim rečima ova faza obuhvata sadnju zelenila u ovom parku. Istovremeno se, kao je Sotirovski istakla, očekuje i postavljanje klupa i kanti za smeće.

    „Sa JKP „Medijanom“ smo dogovorili počatak sadnje zelenila a to će biti krajem septembra i početkom oktobra jer sada nije vreme za to. U međuvremenu čekamo da nam stignu klupe i kante za smeće koje će biti postavljene u ovom parku. Rasveta je postavljena, centralni deo se uređuje, staze su takođe urađene, a onog trenutka kada za to bude vreme nastavićemo sa sadnjom da bi  park bio ozelenjen, a da bi zelenilo uspelo. Za mesec do mesec ipo dana krenućemo sa jesenjim radovima“, kazala je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

   Gradonačelnica je dodala da će zelenilom biti oplemenjena i ograda koja je postavljena na Bulevaru Nemanjića, a koja je tu iz sigurnosnih razloga, kako građani ne bi pretrčavali Bulevar i sebe izlagali opasnosti, budući da se radi o jednom od najprometnijih bulevara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare