Dragana Cvetković: Predizborno pismo zahvalnosti predsednika Srbije mom umrlom ocu Čedomiru Cvetkoviću

VRANJE

Obaveštavam Vas da je mene i moju porodicu veoma uznemirilo predizborno pismo predsednika Srbije Aleksandra Vučića mom umrlom ocu. 

Sedam zvaničnih dopisa s medicinskom dokumentacijom mog oca, falsifikovanim potpisom i lažiranom izjavom narodnog poslanika Slaviše Bulatovića, člana SNS-a, stiglo je na Andrićev venac. Izveštaji tužilaštva i policije potvrđuju da je mom ocu falsifikovan potpis i lažirana izjava dok je primao hemoterapiju i da je počinilac krivičnog dela Slaviša Bulatović, član SNS-a. 

Predsednik Srbije prstom mrdnuo nije. Ipak, otišao je korak dalje i 1. avgusta 2022. godine falsifikatora nagradio još jednim poslaničkim mandatom. 

Da li je u pravno uređenoj državi takvo nešto moguće, npr. u Švajcarskoj ili bilo kojoj zemlji Evropske unije? 

Predsednik Srbije mom mrtvom ocu zahvaljuje za beskrajno stpljenje tokom godina jer penzije nisu rasle kao plate i poručuje mu da će dobiti povišicu od 20.000 dinara, te da mu je cilj da do kraja 2024. prosečna penzija bude 450 evra. 

Nažalost, moja porodica nije jedina koja je uznemirena sramnim, beskrupuloznim postupkom ,,srpskog Čaušeskua”. Ni posle 15 meseci nema odgovora na pitanje zašto sam uhapšena u Predsedništvu prošle godine i ko je želeo da me proglasi psihijatrijskim slučajem. Osim što podanike štiti od krivične odgovornosti, ,,apsolutni vladar žovota i smrti” šalje predizborna pisma zahvalnosti mrtvim ljudima i krši svaki kodeks ljudskosti, ne zakona, koji u Srbiji, trenutno, ne postoji! U suprotnom, Jovanjica, Krušik, dvominutni snimak s naplatne rampe i još mnoga druga krivična dela  dobila bi epilog.

Ipak, ubeđena sam i verujem da će za nanetu bol i zlo meni i mojoj porodici i građanima Srbije jednog dana biti izveden pred lice pravde. 

S poštovanjem,

Dragana Cvetković

ćerka 77-godišnjeg čestitog penzionera, čiji je potpis falsifikovan, a izjava lažirana (dok je primao hemoterapiju), od strane narodnog poslanika Slaviše Bulatovića, člana SNS-a

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sofia
Sofia
6 meseca pre

Strasno. Monstruozno. Nema drugog komentara.