Dragan Savić pozvao gradjane Predejana da rešenje za Dom kulture traže od vlasti

LESKOVAC – PREDEJANE

Odbornik Zdrave Srbije u Skupštini grada Leskovca Dragan Savić pozvao je meštane Predejana da se za rešavanje problema, i opasnosti koju sobom nosi, urušeni krov Doma kulture u tom mestu, obrate mesnoj zajednici i lokalnim vlastima.

” Mesna zajednica Predejane od 2012. godine se nalazi u rukama ove vladajuće koalicije , dakle SNS i SPS. Kada sam ja odlazio sa mesta predsednika, 2012. godine, na računu mesne zajednice ostalo je gotovo 1,3 miliona dinara. Ono što sada znam je da tamo duva promaja”, rekao ej Savić za JUGpress.

” Niko se ne pita gde je taj novac potrošen. Na poslednjim izborima za tu koaliciju je od nekih 600 glasača glasalo skoro 400 . SNS je dobio 270 i nešto, SPS 120 glasova”, objasnio je Savić.

“Dakle , mora narod da pita one ljude za koje je glasao šta se dešava, da li su preduzeli neke mere, jesu li se obratili Gradskom veću, Skupštini, gradonačelniku… Na kraju krajeva, ja imam još jednog kolegu odbornika iz SPS-a, pa evo neka postave pitanje i njemu, ali pre svega mesnoj zajednici koja je potrošila toliki novac, a da se nije znalo gde je to otišlo. Sa tim novcem je moglo da se pokrene pitanje rekonstrukcije Doma kulture”, smatra Savić.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nikola
Nikola
3 godine pre

Odborniku Savicu mozda mozete zemeriti odredjene stvari ali njegovo postenje i licna politicka hrabrost je nesto na cemu mu odaju svi priznanje. Ne postoji odbornik u poslednjih 20 godina koji se vise zalagao i ucinio za svoje mesto. Njega je za svoj rad srpska pravoslavna crkva tj. sinod i sam patrijarh 2 puta nagradio, najpre ordenom cara Konstantina a onda i ordenom kralja Milutina. Svaki komentar je suvisan.

A možda i neċe
A možda i neċe
3 godine pre

Saviċu, ne pravi se naivan. U svim vlastima u kojima si bio od 2000 na ovamo, bilo je pravilo da kase presušuju. Ništa niste bolji od naorednjaka. Jedina razlika je u tome śto ste ipak imali meru dokle i koliko i odakle da se maźnjava, dok ovi, beskrupolozno trse sve źivo, kao da ċe zauvek biti na vlasti, kao da ih niko nikada neċe pozvati na odgovornost.