Dodelom sertifikata završen projekat „Digitalna pismenost populacije trećeg doba“ 

VRANJE

Centar za društvene integracije iz Vranja povodom završetka Projekta „Digitalna pismenost populacije trećeg doba“ organizovao je svečanost na kojoj je podeljeno 86 sertifikata penzionerima koji su završili obuku.


„U okviru projekta, koji je trajao šest meseci, održane su 54 radionice, za šest grupa polaznika. U realizaciji radionica učestvovala su po dva profesora i asistenta koji su svakodnevno obučavali zainteresovane penzionere. Cilj je bio podizanje nivoa digitalne pismenosti i digitalnih kompetencija“, kaže koordinatorka projekta Aneta Stojanović.

„Digitalna pismenost populacije trećeg doba“ je projekat koji je Centar za društvene integracije iz Vranja, realizovao uz finansijsku podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije, održavanjem radionica na kojima je obučavana populacija trećeg doba za rad na računaru.

Udruženje penzionera  grada Vranja, uručilo je zahvalnice Centru za društvene integracije za doprinos, izuzetnu saradnju i nesebičnu pomoć.


Dodeljena je i zahvalnica za pokazanu humanost, brigu i doprinos u unapređenju položaja lica u stanju socijalne potrebe, koju je uručiladirektorka Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite Ivana Tasić.

Svečanosti koja je održana u prostorijama Udruženja penzionera grada Vranja, prisustvovala je i Danijela Milosavljević, gradska većnica za socijalnu politiku i lokalnu upravu grada Vranja.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare