Dodatni letovi sa aerodroma “Konstantin Veliki”

NIŠ

Tokom novogodišnjih u božićnih praznika Niški aerodrom „Konstantin Veliki“ uveo je zbog velikog interesovanja putnika devet dodatnih letova.

Novogodišnji su već realizovani, a preostali dodatni letovi za tri relacije biće 3.4. i 5. januara, saopštavaju iz javnog preduzeća „Aerodrom Niš“.

„Avio kompanija Ryaner uvela je po tri dodatna leta na relaciji Berlin-Niš-Berlin  i Bratislava-Niš-Bratislava, a sledeći letovi su 3. januara i 4. januara. Kompanija Wizz air sledeći dodatni let realizovaće na relaciji Dortmund-Niš-Dortmund 5. januara 2017-te“, kaže portparol niškog aerodroma Ivanka Stanisavljević. Ona je podsetila da ove kompanije, prema zimskom redu letenja, do Niša lete dva puta nedeljno.

Niški aerodrom u prvih 11 meseci ove godine imao je nešto više od 103.000 putnika, što je skoro tri puta više od broja putnika u 2015. godini. Aerodrom u Nišu trenutno je redovnim avio linijama kompanija “Rajaner” i “Vizer” povezan sa devet evropskih gradova. Na proleće naredne godine aerodrom će dobiti još dva avio prevoznika, “Svis” i “Germaniu”, koji će leteti do Ciriha.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare