Dobrovoljna akcija davanja krvi u četvrtak

LESKOVAC

Crveni krst Leskovac organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u četvrtak

“Akcija će se realizovati dana 16.01.2019.godine u svečanoj sali                Skupštine grada, u vremenu od 8,00-14,00 časova.                

Mole se davaoci krvi, koji su u mogućnosti da daju krv, da se                odazovu akciji”, navodi se u obaveštenju iz Crvenog krsta.

2
Ostavite komentar

avatar
2 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
2 Autor komentara
Mile tranzlicijaMare Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Mile tranzlicija
Gost
Mile tranzlicija

Svecano objavljujem, da od sada samo ovde ostavljam komentare posto su se drugi sajtovi prodali za saku psenice. Mediji i novinari treba da reaguju i istraze navode komentatora, a ne samo da slepo objavljuju vesti i sortiraju komentare i da pri tom ukinu lajkove.

Da predjem na sustinu. Ja koji sam dobrovoljni davalac krvi, hteo bih da upitam koje benefite pored neplacanja participacije, sto je 3 puta godisnje, imam?

A voleo bih da mi bar urade krvni sliku bez da cekam dva puta po dva sata, i da eventualno izaberem jedan pregled specijaliste bez cekanja. Moraju da motivisu ljude,a ne samo da uzmu krv i toliko.

Pitao sam u domu zdravlja konkretno u laboratoriji zasto dobrovoljni davaoci krvi nemaju prednost, naravno iza trudnica i ozbilnjih slucajeva, oni su mi kratko odgovorili gledajuci me popreko – participacija li ti nije dosta…

Mare
Gost
Mare

Ajde sada da vidimo A.Đurovića i G.Cvetanovica u prvim redovima!

Проститутки Бишкека