DISTRIBUCIJA PROSLAVILA SVETOG LUKU, STIGO I GRADONAČELNIK

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je svoj serijal današnjih aktivnosti upotpunio i ličnim prisustvom na slavi u  leskovačkoj Elektrodistribuciji

 

Elektrodistribucija je proslavila  svoju slavu, Svetog Luku, a domaćin je bio direktor ovog javnog preduzeća Dušan Anđelković.

On je rekao da  će prošla godina biti upamćena  kao godina reorganizacije i transformacije Elektroprivrede Srbije „u pouzdani sistem, efikasan i siguran, koji će moći da odgovori zahtevima novog doba“.

„Elektrodistribucija Leskovac kao deo tog sistema snabdeva 106 hiljada potrošača na konuzmnom području koje obuhvata sedam opština jugoistočne Srbije sa gradom Leskovcem ukupne površine 4.164 hiljade kilometara kvadratnih sa 432 naseljena mesta. Svake godine Elektrodistribucija Leskovac isporuči svojim potrošačima oko 700.000 megavatsati električne energije putem mreže čija je dužina preko 6.000 kilometara“,rekao je Anđelković koji je 2014. godinu ocenio kao „uspešnu“.

Ptrošačima je poručio da moraju da promene odnos prema električnoj energiji, plaćanju i potrošnji, i pored teške ekonomske situacije.

Slavski kolač presekao je jerej Miroslav Jovanović, a slava je predata tehničkom direktoru u preduzeću Nenadu Miloševiću.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare