Diplome i priznanja Privredne komore

 

LESKOVAC

U svečanom delu Skupštine RPKL   danas su tradicionalno  dodeljene diplome i priznanja privrednim subjektima i pojednicima.

Za postignute rezultate u proizvodnji, korišćenju kapaciteta i proizvodnih resursa i unapređenju tehnologije i organizacije poslovanja priznanja u obliku plaketa i diploma  dobile su sledeće organizacije i privredna društva: IGM „Mladost“ doo Leskovac, „Tončev gradanja“ doo Surdulica, „Jugprom“ doo Leskovac, „Strela“ doo Klajić, Lebane, „Ranđelović“ doo, Strojkovce, „Mikromodeli“ doo Vranje, JP „Komunalac“ Bujanovac, JP „Vodovod“ Vladičin Han, Fond za razvoj Republike Srbije, Televizija Leskovac, RTV Vranje, televizija „Vranjska plus“ i dopisništvo RTS-a u Leskovcu.

Za izuzetna doprinos u organizovanju proizvodnje, izvoza i ostvarivanju dobiti priznanja RPKL u obliku diplome dobili su pojedinci i grupe radnika: Gojko Veličković, direktor JP „Gradska autobuska stanica“ Leskovac, Bratislav Dodić, vlasnik „Dodić“ doo, Stropsko, Vranje, Milorad Stojković, predsednik Saveza zemljoradničkih zadruga Jablaničkog i Pčinjskog okruga, Novica Gorčić, vlasnik PG „Novica Gorčić“, Bratmilovce, Leskovac, Saša Nedeljković, vlasnik PG „Saša Nedeljković“, Donja Lokošnica, Leskovac, Dalibor Mitić, snimatelj, montažer TV B92, TV Prva i agencije TANJUG, Gredelica, i Ćenan Malići, „Agro Adria“ doo Bujanovac.

Priznanja u obliku diplome  su dobili i individualni poljoprivredni proizvođači: Boban Đorđević, Donje Krajince, Leskovac, za postignute rezultate u povrtarskoj proizvodnji i Dušan Đorđević, Vrtogoš, Vranje, takođe za postignute rezultate u povrtarskoj proizvodnji.

Diplome su dobili  i radnici koncerna „Farmakom MB“ Šabac – rudnik „Lece“ doo Medveđa, rudari rukovodioci jamskim čekićem, Slavoljub Mladenović i Igor Stamenkov. Diplome su uručene i grupi radnika rudnika olova i cinka „Grot invest“ doo Kriva Feja Vranje: Slađanu Aleksandrovu, jamskom rudaru, i Miroslavu Pešiću, rudaru rukovodiocu bušaćim kolima.

Na predlog predsednika RPKL Gorana Jovića rudari će dobiti, uz diplomu, i po 20.000 dinara.

Ovom prilikom uručeno je i šest diploma sa plaketom: Marku Čadežu, predsedniku Privredne komore Srbije, za poseban doprinos u razvoju jedinstvenog komorskog sistema u Republici Srbiji, Draganu Stojanoviću, državnom sekretaru u Ministarstvu privrede, za izuzetn doprinos u razvoju juga Srbije, Slađanu Disiću, generalnom direktoru „Simpa“, za poseban doprinos u reogranizaciji kompanije i razvoju privrede juga Srbije, Miroljubu Aleksiću, vlasniku „Alkogrup“ Beograd, za izuzetan doprinos u razvoju juga Srbije, dr Goranu Cvetanoviću, gradonačelniku Leskovca, za poseban doprinos u privrednom razvoju grada Leskovca i Centru za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, povodom 10 godina uspešnog rada i poslovanja.

Dobitnici zahvalnica RPKL su: posthumno Slađana Đorđević, uzorna članica Udruženja žena Ladovica, KUD „Abrašević“, za poseban doprinos u radu u RPK Leskovac, i Dušan Stamenković, dugogodišnji urednik Radio Leskovca u penziji.

Dragan Stajanović, državni sekretar Ministarstva privrede, obratio se u ime nagrađenih. On se osvrnuo na privredna kretanja u 2016. godini i naglasio da „jug Srbije postaje sve atraktivniji“.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Radovan
Radovan
7 godine pre

Bravo za JUGPRES za korektno izveštavanje i ne puštanja uvredljivih komentara!
Svaka čast na profesionalnosti.

Mogao bih da te uvredim a da ti to i ne primetiš!
Mogao bih da te uvredim a da ti to i ne primetiš!
7 godine pre
Odgovori  Radovan

Potreba za tim ne postoji jer je tvoj komentar i bez toga sasvim dovoljno degutantan. Ali teško da ti to možeš da shvatiš.

DS Propo
DS Propo
7 godine pre
Odgovori  Radovan

Radovane, ovo je fin portal sa finom redakcijom i čitaocima. Ne verujem da je negativnih komentara uopšte i bilo.

Svima je muka od bljuvotina
Svima je muka od bljuvotina
7 godine pre
Odgovori  Radovan

Vidiš kako se posle jednog izuzetno lošeg primera gde neki novinar primenjuje otvoreni linč očekuje i od drugih da se tako ponanašaju. A izgleda da takvih komentara nema. Što ti govori – šta?