Devojka napadnuta u autobusu, u policiji rekli da će da se “potrude” da nađu nasilnik

BEOGRAD

Studenkinju M. M. danas je u autobusu na liniji 33 u Beogradu napastvovao nepoznati mladić, a napad je prijavila policiji i predala im njegovu fotografiju, koju je objavila i na Instagramu.

“Danas u 12:50 sam čekala autobus, na liniji 33, kod stanice ispred centra za kulturu Vlada Divljan. U autobusu je bila gužva, previše nas je krenulo ka ulazu, htela sam da sačekam drugi autobus, ali sam žurila na fakultet. Na samom ulazu u autobus, osetila sam da mi neko stavlja ruku u helanke, prvo sam mislila da mi se učinilo i da je to sve slučajno”, rekla je FoNetu M. M. koja je uspela da fotografiše napasnika, a njegovu fotografiju je objavila i na Instagramu.

Ona kaže da je po ulasku u autobus “osetila nečije ruke na svojoj zadnjici”.

“Tada sam se okrenula i lupila šamar muškarcu koji je to uradio. On je bio smiren, a ja sam vikala na njega odakle mu pravo da to radi. Njegov odgovor je bio da sam ja žensko, da on jedini ima pravo da me pipa, a ostali samo gledaju i da želi da me gleda u lice dok to radi”, prepričala je reporteru FoNeta M. M.

Kaže da je bila “jako uplašena”, ali da je napanik nastavioda je dodiruje iako je zapretila da će pozvati policiju.

“U glavi mi je bila samo policijska stanica 29. novembar jer je bila najbliža. Pozvala sam ih, oni su me posle uputili u policijsku stanicu Palilula. Tamo sam dala izjavu i pokazala fotografiju muškarca”, ispričala je FoNetu M. M.

U policiji su joj rekli da će “potruditi” da nađu napasnika, ali posle prijave, kako kaže, nije dobila službenu belešku o izjavi koju je dala dežurnom policajcu

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare