Derbi za opstanak

LESKOVAC

U sredu u 20 časova u SRC „Dubočica“ odigraće se prvenstvena utakmica između odbojkaša „Dubočice“ i OK „Smederevo“.Radi se o zaostaloj utakmici 13. kola, a Leskovčanima se pobeda nameće kao imperativ ukoliko žele da i sledeće godine igraju u ovom rangu takmičenja. Trener Marjan Nikolić kaže da je ovo prilika  da se ove dve ekipe, ukoliko „Dubočica“ ostvari pobedu, izjednače u broju bodova, i da se tako ekipa još više motiviše za poslednja dva kola.

„Ovo je i njima bitna utakmica, jer mogu da obezbede opstanak u ligi. Oni sigurno neće doći u Leskovac kako bi se predali bez borbe, ali ja mislim da mi imamo znanja i umeća da osvojimo nove bodove. Raduje me što je ekipa dobro radila, svi su dobro raspoloženi i veruju u pobedu. U ovoj godini smo sotvarili sve pobede na svom terenu, nema razloga da tako ne bude i sada.“

Miloš Kosović, jedan od najmlađih u redovima leskovačkog prvoligaša, očekuje da se naporan rad i trud uložen u prethodnom periodu isplati u ovoj utakmici.

„Ekipa „Smedereva“ zna da se bori, da igra na rezultat i sugurno i oni očekuju trujumf u ovoj utakmici. Što nas tiče, spremni smo i u meč ulazimo sa najvećim ambicijama za pobedu.“

Utakmica se iz epidemioloških razloga igra bez publike, ali je obezbeđen direktan prenos na Instagram profilu OK „Dubočice“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare