Demokrate o visokim računima u Nišu

NIŠ

Danas se povodom visokih računa  za grejanje oglasio i niški DS.

DS izražava potpunu podršku Udruženju stanara koje se dugo već bori protiv nesposobnih rukovodioca koji obmanjuju sugrađane i poziva rukovodstvo grada i Toplane da zaista počnu da rade posao za koji su plaćeni: rukovodstvo grada da brine o interesima građana koji ih plaćaju a Toplane da ionako osiromašenim nišlijama ne uzima više iz džepova kako bi pokrili svoju nesposobnost, navodi se u saopštenju te stranke.

Grejanje može i mora da bude jeftinije i građani ne treba za to da se bore po hladnom vremenu na ulici, već je to njihovo pravo o kome lokalna Gradska vlast treba da vodi računa, saopštavaju iz ove stranke.

“Gradska toplana još uvek ima direktora koji je u statusu vd. I to stanje direktora Gradske toplane nas iz godine u godinu dovodi do sve većih problema, dok se gradska vlast oglušuje o sve pozive i stalno menja cenu grejanja, ali uvek na više, iako cene energenata na osnovu kojih se i formira cena grejanja ne idu na više. Gradska vlast nikako da raspiše konkurs za izbor direktora Toplane, jer verovatno odgovara takvo vd stanje. A građani Niša plaćaju i do 2,5 puta skuplje grejanje u odnosu na Beograđane, iako imaju daleko manja primanja od njih”, navodi se u saopštenju  Gradskog odbora DS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare