Delegacija FSS , bez predsednika, obilazila leskovački stadion, otvaranje najavljeno za drugu polovinu maja

LESKOVAC

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije , u sastavu potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, selektor Dragan Stojković i direktor reprezentacije Stevan Stojanović obišla je danas stadion „Dubočica“ u Leskovcu, a sa njima su bili i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima, potpredsednika Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije Vladan Gašić, objavljeno je na sajtu grada .

Članovi delegacije su imali priliku da obiđu sve važne strukture kao što su svlačionice, tribine, VIP i medijska ložu, prostor za snimanje i implementaciju VAR tehnologije i da se uvere u idealne uslove na stadionu, čije je zvanično otvaranje planirano za drugu polovinu maja. Oni su, kaže se na gradskom sajtu, izrazili sreću i zadovoljstvo što je Srbija dobila jedan moderan i funkcionalan fudbalski objekat po najvišim standardima UEFA.

Inače, inspekciju je pre nekoliko dana izvršila i komisija FSS za stadione i igrališta na čelu sa Nebojšom Ivkovićem, a njihova pozitivna ocena garantuje da će stadion u Leskovcu dobiti međunarodnu licencu i steći pravo da organizuje utakmice najviše međunarodne kategorije.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Zabrinut
Zabrinut
1 godina pre

Samo gradonačelnik nije u patikama. Žalosno.

Kokan
Kokan
1 godina pre

Kako bez predsednika? A ovaj u agugac duksu?