Dele pakete u vučjanskom kraju, Cvetanović tvrdi da vrede po hiljadu dinara

LESKOVAC

U hali Plavog paviljona na sajmištu 40-ak volontera po smeni spremaju oko 4.500 paketa za penzionere i korisnike socijalne pomoći koji će biti podeljeni u vučjanskom kraju. Pre ove akcije, oko 3.000 paketa je podeljeno u grdeličkom kraju. Nakon toga, podela će biti nastavljena u pečenjevačkom, brestovačkom i manojlovačkom kraju.

Iz Kriznog štaba mole da ukoliko se dogodi da neko ne dobije paket, kontaktira nekog iz svoje mesne zajednice, pokaže penzioni ček i u najkraćem roku problem će biti otklonjen.

na pitanje novinara JUGpressa kolila je vrednost paketa pojedinačno gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je odgovorio da svaki vredi po 1.000 dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Baki
Baki
4 godine pre

A kada ce se u Leskovcu podeliti paketi penzionerima? Valjda je trebalo pakete prvo podeliti u Leskovcu pa zatim u okolini

Ponosni građanin
Ponosni građanin
4 godine pre

I šta sadrže ti paketi od 1000 din?

Bojana
Bojana
4 godine pre

Koja guzva! Gde je rastojanje od 2 metra?

Prosti ljudi
Prosti ljudi
4 godine pre

Tvrdim da paket vredi tacno 570 dinara. Sramota je prikupljati glasove sa ovom milostinjom, koja je na nivou uvrede. Nadam se da ce doci vreme kada ce svi u sali biti u stanju da im je potreban ovakav paket. Mesko i njegova politicka karijera je prepuna ovakvih primitivnih radikalskih akcija.

Harry
Harry
4 godine pre
Odgovori  Prosti ljudi

Da li je poznat sadržaj paketa?