Dan Specijalne škole “Bubanj”

NIŠ

 

Danas je u Gradskoj kući u Nišu prigodnom svečanošću obeležen dan Specijalne škole ” Bubanj”.

Prikazan je kraći film o školi a potom su učenici imali svojevrski performans na kome su predstavili neke od svojih , poput modne revije majica, rađenih u samoj školi, kao i muzički program koji su osmislili zajedno sa svojim nastavnicima.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović  zahvalio se nastavnicima na svemu što pružaju svojim učenicima.

“Ja sam uveren da nastavno osoblje i svi zaposleni u Specijalnoj školi Bubanj ulažu veliku ljubav i razumevanje, bezgranično strpljenje, profesionalnu inicijativu, umešnost i talenat, kako biste vi, draga deco, stekli poverenje u svoje sposobnosti, izgradili sebe kao ličnosti, i ovladali znanjima i veštinama i zadovoljili osnovnu ljudsku potrebu za samoostvarenjem“.

On je dodao da je lokalna samouprava ponosna na ono što se u Specijalnoj školi Bubanj radi i istakao da će se gradska vlast truditi da uvek bude podrška ovom kolektivu.

„ Svako od nas, bio on drugačiji ili ne, treba da uživa pun i kvalitetan život u uslovima koji obezbeđuju dostojanstvo, unapređuju samopouzdanje i olakšavaju aktivno učestvovanje u zajednici. Naš je cilj obezbeđivanje uslova za to i verujem da ćemo, uprkos teškoćama, pokazati da smo društvo u kome je garantovana jednakost svih građana i građanki“, poručio je on.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare