Dan policije u Leskovcu

LESKOVAC

Policijska uprava u Leskovcu organizovala je, povodom Dana policije, slave i Dana MUP-a, druženje decom i njihovim roditeljima kako bi im približili posao kojim se bave i uslove rada. Tokom druženja predstavnici PU i Vatrogasno-spasilačke jedinice predstavili su svoju opremu, izvodili vežbe i uručivali deci prigodne poklone. Zoran Kocić, zamenik načelnika Policijske uprave u Leskovcu, ističe da je posao policajaca težak i odgovoran, ali je istovremeno i dostojanstven.

„Uprkos prisutnim izazovima sa kojima se policijski službenici svakodnevno susreću, PU u Leskovcu postigla je dobre rezultate na polju suzbijanja opšteg i privrednog kriminaliteta, očuvanja stabilnog javnog reda i mira, unapređenje bezbednosti saobraćaja i u obavljanju ostalih policijskih poslova. Ovi poslovi su izvršavani u potpunosti zakonito i profesionalno. Raspisani su i konkursi za prijem novih policijskih službenika u MUP-u, čime bi se ostvarila bolja pokrivenost područja i unapredila bezbednost svih sugrađana i njihove imovine.

Naša vizija je da i ubuduće predanim i zakonitim radom unapredimo i povećamo bezbednost naših sugrađana i njihove imovine. To nam predstavlja obavezu i motiv više da u godinama koje su pred nama budemo još bolji i uspešniji i na taj način bolji servis građana.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare