DA LI DRAGAN JOVANOVIĆ ČLAN SNS-a?

LESKOVAC 

Na pitanje  novinara JUGpressa i leskovackog nedeljnika Nova Nasa rec da li je zamenik gradonačelnika Dragan Jovanović prešao u SNS, i šta je sa odbornicima ove stranke u Skupštini grada, predsednik lokalnog SNS i gradonacelnik Leskovca Goran Cvetanovic je odgovorio negativno.

-Gospodin Dragan Jovanović nije prešao u SNS, niti njegovi odbornici. Koliko znam, on je dao ostavku, znam da će biti miting ili tribina 30. ovog meseca u prostorijama hale sportova, gde će verovatno predsednik stranke Dragan Marković Palma da to obelodani, i to nema nikakve veze sa SNS-om. Ja samo mogu da kažem da mi već sada u ovom trenutku imamo podršku i SPS-a i Jedinstvene Srbije za buduće lokalne izbore, kao i da kandidat SNS bude i njihov kandidat za gradonačelnika.

Predsednik leskovačkih naprednjaka je izrazio uverenje da, s obzirom na rejting stranke od 52 posto, SNS na lokalu može da samostalno formira vlast, ali da će lokalna vlast ipak biti formirana sa koalicionim partnerima, a koalicioni partneri mogu biti sve stranke koji prihvataju program i osnovne ciljeve naprednjaka.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare