CVETANOVIC : LESKOVAC LEP I UREDJEN GRAD ZAHVALJUJUCI SNS-U

LESKOVAC

Nakon sedam godina od osnivanja Srpske napredne stranke (SNS), stranka broji više od 20.000 članova na teritoriji grada Leskovca, od čega je polovina žena, mladih je 5.750, a penzionera 3.600. Kvalifikaciona struktura članstva je odlična, stranci se priključilo 10 doktora nauka, 57 magistara, 167 doktora medicine. Od ukupnog broja članova 14 posto je visokoobrazovanih, rekao je predsednik GrO Goran Cvetanović na konferenciji za novinare upriličenoj povodom godišnjice stranke.

Bez obzira na to da li će izbori biti ove ili naredne godine, svakodnevno se ponašamo kao da su izbori već sutra. Lep i uređen grad, briga o svim kategorijama stanovništva, to su naši izbori. GrO SNS daje značajan dorpinos promenama na bolje. Mnogo toga što je u prdizbornoj kapmanji obećano građanima, sada se ispunjava. Spremni smo za nova iskušenja i proveru birača, poručio je Cvetanović.

-Vrlo je važan sastav GrO. Doktori nauka imaju posao, kao i magistri, i sigurno nisu došli u SNS zbog posla, nego zbog toga što vide da mi imamo energiju i snagu da menjamo grad. Najpre smo napravili finansijsku disciplinu, vratili dug od 2 milijarde dinara, stavili grad na stabilne noge i krenuli da rešavmo probleme. Završeni su pristupni putevi, obilaznica, ulice koje godinama nisu renovinare, a u naseljima gde zadnje dve do tri decenije ništa nije urađeno investirali smo 30 miliona dinara u ovoj godini. Zdravstvo je stabilno, pomažemo drugim opštinama, pomažemo izbeglicama. U prosveti nikada veći broj škola nije adaptiran i renoviran nego 2015, i nikada veći broj igrališta nije sagrađen. Vodimo računa da budemo svakoga dana na terenu, stalno otvaramo neki novi objekat i komuniciramo sa građanima, kako bi rešavali njihove probleme, rekao je Cvetanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare