Cvetanović večeras nije govorio o povlačenju sa funkcije u SNS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Predsednik Gradskog odbora SNS Goran Cvetanović, koji je i gradonačelnik Leskovca, nije večeras na raznim sastancima , koji su organizovani u toj stranci, pominjao svoje eventualneo povlačenje sa te (ili tih pozicija) , kako se od juče intenzivno spekuliše u leskovačkoj političkoj javnosti.

Spekulacije su išle toliko daleko da se pominjao čak i sat (19 sati) kada je Cvetanović, navodno, trebalo da podnese ostavku u stranci.

Cvetanović je danas sazvao sastanak Okružnog odbora SNS, što znači da su sastanku prisustvovali predsednici odbora iz svih opština Jablaničkog okruga.

Na čelu ovog odbora je poslednji put izabran jedan od osnivača SNS u Leskovcu doktor Ninoslav Girić koji kaže da on tri godine nije ušao u stranačke prostorije , koje se nalaze u nekadašnjoj upravnoj zgradi Leskovačkog sajma i da ne zna da li je u medjuvremenu izabran njegov naslednik na toj poziciji.

Na sastanku Okružnog odbora Cvetanović je govorio o skorašnjoj poseti Leskovcu predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića i o broju ljudi koji za tu priliko svaki od odbora treba da dovede. .

Poseta je planirana za 3.mart.

Na sastanku sa odboričkom grupom Cvetanović skoro da uopšte nije govorio, prenelo je JUGpressu nekoliko odvojenih izvora.

Odbornicima je govarao Zoran Vukašinović, sekretar Skupštine grada.

Najavljeno je da će Cvetanović tri dana pred kraj nedelje boraviti u Beogradu.

Ni na jednom od tri sastanaka , bio je i sastanak Gradskog odbora, potpredsednik leskovačkog SNS Nebojša Dimitrijević, koji je nedavno uhapšen zbog sumnje da je namešta tender u bolnici čiji je direktor,a posle saslušanja svedoka pušten, nije ni pomenut, prenelo je JUGpressu nekoliko izvora.

Gradski odbor SNS se do sada nije oglašavao povodom tog hapšenja.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je o tome govorio na press konferenciji u svečanoj sali grada, koju je održao posle desetodnevnog odsustva iz Leskovac.

Iz njegovog kabineta ni posle nedelju dana nije stigao odgovor na pitanje JUGpressa gde je bio, ko je plaćao taj put i boravak i da li je to putovanje ranije bio planirano.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
MLS
MLS
5 godine pre

Gradski odbor SNS-a u Leskovcu je ako ne najbolji odbor SNS-a u zemlji onda jedan od tri najbolja i to zahvaljujući najviše dr Goranu Cvetanoviću, koji uziva ogromnu podršku kod prvog coveka SNS-a. Bice on jos dugo najjaci lider na jugu Srbije. Na vasu zalost, a na zadovoljstvo vecine građana. Ovo su čiste gluposti, koje nemaju veze sa istinom.

peci
peci
5 godine pre

Trebalo je da pitaju baba Rosku, a ne da daju nepromišljene, nesigurne informacije. Ali, sve je to politika, pa i plasiranje lažnih informacija. Na taj način se i vodi politika, neko strada a neko profitira. Pitanje je ko i koliko, kako. Zato većina nema želudac da prolazi kroz valjanje po blatu, a ko ima najčešće profitira, i to debelo. Dovoljno je samo “dobiti” stanove, lokale, putovanja, keš u kovertama, što kaže Šojić, dosta je biti na vlasti 6 meseci.
Zbog toga stradaju birači, a oni bi trebalo da stave prst na čelo. Od njihovog izbora im zavisi budućnost,…

Vladan
Vladan
5 godine pre

Gradski odbor SNS u Leskovcu je jedan od najstabilnijih i kao takav funkcionise zahvaljujuci autoritetu koji poseduje Cvetanovic. Po meni to su gluposti i izmisljotine, jer nesto sto funkcionise besprekorno ne treba menjati.