Cvetanović upozorio: Nekome će o glavu da se obije to što objavljuje

LESKOVAC

„U vanrednom stanju svaka informaciji koja se objavi pre ili kasnije imaće konsekvence i to će nekom da se obije o glavu“ rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović i rekao da se kazne duplo pooštavaju tokom vanrednog stanja.

„Zvanične su informacije samo ono što se kaže ovde ili se pojavi na zvaničnom sajtu. Sve ostalo je na medijima da procene šta je i kako je. Takve komunikacije ja ne odobravam niti smatram da su korektne. Mnogo puta tako nešto prođe, ali jednom će biti objavljeno nešto za nekog i nastaće veliki problem. Sve vas molim da bude obazrivi i da ne jurite ekskluzivu i da što pre nešto objavite, jer to može da se obije o glavu,“ upozorio je Cvetanović.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Štiglić
Štiglić
4 godine pre

Odjutros mi na prozor slete štiglić. Odma pomisli na našeg velikog gradonačelnika dr mr i još neznam kojekakve titule Gorana Cvetanovića i reko u sebi – nije valjda…izgorelo ozvučenje u naš grad Leskovac pa nam šalje svoga štiglića da nas upozori na koronu. Zaspa a u san mi dodje on sav onako jak velik, velik raste ko balon, okrugao i raste raste i puče odjednom. Probudi se i reko: -Ovo neće je na dobro, zabrinu se za čoveka kad evo ti ga on jak ko stena na konferenciji za štampu i preti preti da mu više niko ne sme da udje ili izadje ako nije provren… Brinem se za njega!

Nikola
Nikola
4 godine pre

Vidi ga kako preti, zeznuo je nesto opasno i ne zeli da se procuje!

gandiva
gandiva
4 godine pre
Odgovori  Nikola

Ma ajde, zar ovakav čovek , pa još štiglićar ?