Cvetanović priredio prijem za novinare

LESKOVAC


Gradonačelnik Leskovca danas je priredio tradicionalni prijem za predstavnike medija.

On je rekao da da prijem nije održan krajem decembra prethodne godine, kako je do sada bila praksa, jer se čekala povoljnija epidemiološka situacija.

„Pravovremeno i adekvatno informisanje javnosti, novinarska sloboda i ideja da se čuje stav i mišljenje svih je od velike važnosti za funkcionisanje sistema i tome treba da teži svako demokratsko društvo. Leskovac je grad koji ima ozbiljne i odgovorne predstavnike medija a lokalna samouprava im omogućava da posao obavljaju apsolutno nesputano. Ulažemo maksimalni trud da svima vama izađemo u susret, da vam blagovremeno odgovorimo na sve zahteve i pružimo sve informacije važne za naše sugrađane. Krucijalna uloga koju mediji imaju u društvu još više je došla do izražaja sada tokom trajanja pandemije korona virusa, kada smo više nego ikada shvatili da prenošenje tačnih, pravovremenih i proverenih informacija u velikoj meri može doprineti očuvanju zdravlja i života,“ rekao je Cvetanović, objavljeno je na sajtu grada.

Zahvaljujući se na dosadašnjoj saradnji gradonačelnik je naglasio da će lokalna samouprava grada Leskovca nastaviti medijima da pruža podršku u cilju objektivnog i nepristrasnog izveštavanja.

Na prijemu je govorio i Dragan Marinković zamenik glavnog i odgovornog urednika portala Jugmedia:

„Pravi je izazov govoriti na događaju koji gradonačelnik organizuje. Ovo je dokaz da slobodna reč postoji i poštuje se koliko god da neki žele da pokažu da nije tako. Pored zdravstvenih radnika koji su bili najugroženiji i mi novinari smo bili na prvoj borbenoj liniji, često bez adekvatne zaštite,” -kazao je Marinković te dodao da iako je godina počela loše godinu će pamtiti po jedinstvu i slozi u odbrani radnika Jure kada je određen broj radnika bio zaražen. Novinari su tada stali i uz gradonačelnika koji je u pregovorima sa rukovodstvom Jure tražio najbolje za zaposlene i zaključio da sloga daje dobre rezultate, ujedinjeni možemo sve i upravo sa takvim mislima treba da krenemo u nove borbe i u ovoj godini.

j

Gradonačelnik je danas prisutne predstavnike medija obavestio da će za projekte iz oblasti javnog informisanja biti izdvojeno 30 miliona dinara i da je priprema konkursa u toku, dodfaje se u objavi na sajtu grada.

Prati
Obavesti me o
guest

9 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
sinergija energije
sinergija energije
3 godine pre

Eto cemu sluze deca u kabinetu. Placena su jer nemaju iskustvo niti drustvene zasluge na radnim mestima u struci da SMEJU DA SE OBRATE, nego savili sipke, da gorostas goropadno prodaje kulturu. Pismeni se nakacili na drustvene mreze, kritikuju duhovno, a kad je trebalo da se protestvuje, nisu hteli smetaju im roze, rezedo, ciklama partije bivse i buduce, jer su licni, svako zeli da licno on osvoji tron, a da mu ga pokloni drugi. E zato ce glupost jos dugo da vlada Leskovcem, decu ce podvodimo mecki na rupu u kabinet, novinari ce idu po misljenje u kabinet, ministri ce gledaju u dzemlju kad se svetitatko grada obraca na javnos, a mi ce piskaramo po portali, ako nam objave komentar, koji, cim dune vetar, ce se ugasi ko sveca, ko zadnje svetlo u tminu zvanu Leskovac. Zato sto baja koji je davno zaseo, sve kupio, ucenio, prodao istrgovao, i spreman je da ubije za tu poziciju, cisti sve sto vredi pred sobom, ugnjetava, kuplermajstorise, kači snajke iz razna Bobišta na štikle pa u parlament da nas razvijaju sa svoja široka umna shvatanja stečena u mesni odbor, kude se fataju pod astali, u prisustvu muževi, koje će šef, čim pomeri ruku od ženino kolence da im prući utešnu nagradu i zaposli muža u javno preduzeće. I u Sodomu i Gomoru postoje neka načela, u Leskovac ih nema. Ne postoji tamjan koji će okadi ovo zlo što se raširilo pa zaudara, lupeta kako ima čuveno poreklo, u lice nam se smeje dok sebi stavlja ordenje zaslužnog građanina za propast Leskovca, dok mu kulturne radnice duvaju u fanfare držeći ga pod ruku dok koračaju crvenim tepihom pred uljučenim kamerama, igrajući uloge života, zato što su pre politike svi skupa bili jedno veliko NIKO i NIŠTA! Čast izuzecima, njima naklon i izvinjenje, jedno hvala što nisu pobegli iz Leskovca, rade u ovom slepom crevu od koloseka ostalog dela Srbije. Biće im sve teže da trpe i ćute dok u sebi svaki dan cepaju diplome više puta, dopuštajući da ih gori predvodi u ćorsokak, ko kad slepac ima viziju.

janko
janko
3 godine pre

Ovo sto si ti shvatio, ja odavno ponavljam ko papagaj na svaki portal, ali gradjani su mazohisti, cute i trpe.

Joca
Joca
3 godine pre

Prijem da ne objavljujete snimak koji kruzi po drustvenim mrezama. Mesko sa ministra vojnog. Obruka nas sve do jednog Kako kisa pada po metru kubnom ,sinergija i ostalo. Ona nafrakana u kadru. To je novinarka . I ovaj sto sr zahvaljuje za Juru. BOZE . Pa vi novinari gde ce vam dusa Udvoricki prema njemu. I komentar obriste .

Конопче, не конопац!
Конопче, не конопац!
3 godine pre

Љиљо, срамота бре! Свим новинарима у Лесковцу да купим конопче, не конопац, па да се побесите. Како бре дозвољавате, да испред свих новинара у Лесковцу ваш представник буде Драган Маринковић- Цуле. Да се колективно побесите или одете и скочите у септичку јаму; там куде бабе мочав. Овај дан је суноврат лесковачког новинарства, а тако нам и треба.

Ahahaha
Ahahaha
3 godine pre
Odgovori  Jugpress

Te u kabinet sto su najobrazovane, biraju suprotnost jer se privlace. Saosicaju s nji. A i spram baju i novinar.

Ne biva, brale
Ne biva, brale
3 godine pre

Nemojte se ĉuditi. I u novinarstvu su sada glavni najgluplji i najbezobrazniji.

Raĉunaćemo da jeste u gliteus
Raĉunaćemo da jeste u gliteus
3 godine pre

Lep, istorijsko udvorički odgovor odrźao “Cule”, samo śto ga gradonaĉelnika nije cunuo.

Računaċemo da jeste u glUteus
Računaċemo da jeste u glUteus
3 godine pre

Ispravka: “govor” umesto “odgovor”. Mada moźe i odgovor jer je gradonačelnik baš njemu postavio pitanje, odnosno zahtev da napiśe govor. Najviśe njemu i njegovima veruje.