Cvetanović o “napadima” na aktiviste SNS

LESKOVAC

Boravak u Velikom Trnjanu u svojstvu gradonačelnika Leskovca Cvetanović je iskoristio i za otvorenu stranačku kampanju.

On je , kako je navedeno na sajtu SNS “na pitanje novinara o ponovnom napadu na predstavnike Srpske napredne stranke u Leskovcu” rekao “da u kampanji svi koji učestvuju na izborima obećavaju fer plej igru, ali da svojim ponašanjem govore suprotno i pokazuju kako će se dalje ponašati”.

„Smatram da uvek moramo biti pravilno orijentisani i da moramo voditi računa o političkim protivnicima. Leskovac je peti grad po veličini u Srbiji, ima skoro 140 hiljada stanovnika, ali je ipak mali grad u kojem se svi poznaju. I nakon ovog izbornog ciklusa treba da ostanemo u dobrim odnosima, a ne da okrećemo glavu jedni od drugih, a bilo ih je mnogo i biće ih još mnogo. Srpska napredna stranka svake subote ima pet do sedam štandova lociranih u samom gradu i dodatne u okolini. Tamo su, poštujući sve mere distance, naši aktivisti koji razgovaraju sa građanima. I uvek, pri svakom kontaktu, mi vodimo računa.

Nikada se nije desilo da bilo ko od pripadnika Srpske naprede stranke u Leskovcu napadne bilo koga od političkih protivnika, bilo verbalno, a da ne govorim fizički.

Prošle subote su naši aktivisti preko puta pijace na štandu pretrpeli napad. A juče, nakon posete poljoprivredniku narodni poslanik Žarko Bogatinović je od strane članova grupe građana Za Leskovac zajedno, pretrpeo verbalni napadni to od Nebojše Cakića i Nenada Zdravkovića.

Danas, u naselju Dubočica, dr Lidija Dimitrijević, kao kandidat za odbornika u Skupštini grada Leskovca, je takođe od Nenada Zdravkovića doživela dobacivanje i verbalni napad.”

“Garantujem vam da predstavnici Srpske napredne stranke do kraja izbornog ciklusa i nakon njega neće nikada nikoga verbalno napasti, da će biti pristojni i da svi drugi na njih mogu da se ugledaju. Ljudi vide kako se ko ponaša i verbalni napadi su samo dokaz ljubomore i nemoći predstavnika opozicije,” rekao je Cvetanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare