Zdravković: Gradonačelnik se bavi unutarstranačkim rekla-kazala i kad otvara objekte finansirane od novca svih gradjana

LESKOVAC

Nosilac liste Grupe gradjana “Za Leskovac ZAJEDNO” dr Nenad Zdravković ocenio je u izjavi za JUGpress da je “neprimereno” da se gradonečalnik Leskovca Goran Cvetanović na otvaranju objekta na kome su radovi finansirani iz budžeta grada, bavi unutarstranačkim rekla-kazala projekcijama.

Njega je Cvetanović danas, prilikom otvaranej svlačionice za fudbalski klub u Velikom Trnjanu, optužio da je napadao i pretio aktivistkinji SNS.

“Pomenutu, moju kolegenicu znam odlično, zaposlili su je kao člana DS u ambulanti u Bobištu a onda je ona dolazila kod mene i Nebojše Cakića da piše tužbu protiv direktora Doma zdravlja i gradonačelnika kada ju je SNS otpustio. Ja sam do danas mislio da smo mi prijatelji, zato sam zastao pored štanda SNS , na kome je i ona bila, i podsetio je na te detalje. Nisam ni njoj niti bili kome pretio , što može da potvrdi desetak njenih i mojih prijatelja koji su bili tu “, rekao je Zdravković.

“”Rekao sam da mi je žao što je vidim tu za štandom, moje reči nisu bile upućene kao uvreda i, nedajbože ,pretnja. A mislim da ih i ona  nije tako shvatila. Mislim da je ovo njen pokušaj da postane što bitnija unutar SNS-a i kao sada njoj opozicija u Leskovcu preti, ona postaje žrtva i na taj način se dodvorava gradonačelniku i celom SNS-u u Leskovcu. S obzirom da se radi o dami i o mojoj koleginici, neću više ništa reći o tome, jer ja nju poštujem, mislio sam da i ona mene poštuje i ovo je sve što sam imao da kažem”, rekao je Zdravković.

On smatra da Cvetanović ne sme da koristi skupove na kojima se predstavlja da dolazi kao gradonačelnik, da bi otvarao nešto što treba da koriste svi gradjani i finasirano je od novca gradjana, a da se, zapravo, bavi stranačkom kampanjom.

“Naravno, kad god imaju priliku svi iz vlasti, i gradonačelnik i funkcioneri SNS-a i SPS-a , vode funkcionersku “korona kampanju”. Mi to doživljavamo mesecima unazad i žao mi je što se gradonačelnik bavi unutar stranačkim rekla-kazala u trencima kada otvara neke objekte ili je na nekim događajima koji su od interesa za sve građane Leskovca . I koji su napravljeni parama svih građana Leskovca”, rekao je Zdravković.

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
marketinski trik
marketinski trik
3 godine pre

Najmocnije oruzje u kampanji jeste izigravanje ostecenog, mucenika, jadnika, da bi time izavali sazaljenje i podrsku, da bi nrod glasao SNS. Isto to je uradio i Vucic.

dr dzekil i mr hajd
dr dzekil i mr hajd
3 godine pre

Najvece siledzije danas zele da izazovu sazaljenje javnosti. Setimo se ovde teksta o mobingu u ALER. Po cijem nalogu je to sprovodjeno? Setimo se prijave za pikslu.Hocete da pricamo o Golemoj njivi i tome kako su zavrsile mnoge zene iz kabineta. Pa ko sve te ljude maltretira? Ko ih je vredjao? Ili oni misle da smo mi glupi, da ne pamtimo, da je njihovo pravo da to rade drugima. Ta gluma ostecene strane nece da prodje. Svako zna ko je Zdravkovic, a ko Cvetanovic.

najdzentlmen
najdzentlmen
3 godine pre

Neka digne ruku

uvredjen, iznenadjen
uvredjen, iznenadjen
3 godine pre
Odgovori  najdzentlmen

martina
martina
3 godine pre

Pisi nam o tim zenama niko to ni pomenuo nije do sada???
Gradonacelnik je jadniji i pateticniji od AV. Kao da smo Boga kamenjem gadjali …

udruženi rad
udruženi rad
3 godine pre
Odgovori  martina

Svaka žena se prirodno stidi da sa bilo kim razgovara o intimnim stvarima. Zato i ćute posle svega. Ali, odlazak mnogih jeste povezan sa tim razlogom. Neke je ubedio, neke ucenio, neke su se predomislile, neke su pružile otpor, neke je morao da uda da se ih se otarasi, mnoge da zaposli da bi presao na druge, mnogima je muževe zaposlio da ovi ne bi posumnjali, a ženu tamo doživljavaju kao trofej, ne kao saradnicu, izvršioca službenicu ili stručnjaka, odgovorno lice, da bi se posle pohvalio u muškom društvu koje ima zabranu da se meša u njegov kokošarnik, ali koji sažaljevaju slučajeve. Sve su otišle sličnim razlogom, SVE. Zato ih je unapređivao, smenjivao, otpuštao.Polazi od toga da ne treba da ga je sramota ako žene nije sramota da se okoriste bez konkursa, kriterijuma obrazovanja, iskustva, struke, već traže vezu.

martina
martina
3 godine pre
Odgovori  udruženi rad

treba neko da presavije tabak i sve to da spoji …