Cvetanović ne zna ni jednu pesmu Karleuše ali je ona “velika zvezda” jer ima više od milion pratilaca na društvenim mrežama i zato će da je plate 20.000 evra

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović danas rekao da on ne zna ni jednu pesmu Jelene Karleuše ali je , kaže, ona “velika zvezda” jer ima više od milion pratilaca na društvenim mrežama i zato će da je plate 20.000 evra iz džepova građana Leskovca.

On se na pitanje da prokomentariše glasove protiv toga od strane pojedinih stranaka i udruženja bavio nipodaštavanjem samo jedne grupe građana ali ne i činjenicom da će za Jelenu Karleušu građani Leskovca , koji imaju najniže plate od svih gradova u Srbiji, da plate 20.000 evra. za sat vremena pevanja upitnog kvaliteta.

Nakon najave da će na otvaranju Roštiljijade svoje nastup imati Jelena Karleuša i da će se za to iz gradske kase izdvojiti 20.000 evra, pojedina udruženja, stranke i građani su digli glas protiv toga. Gradonačelnik Goran Cvetanović komentarišući takve izjave je upitao koje su to stranke i udruženja?

„Da li ste nekada bili na nekoj njihovoj godišnjoj skupštini, gde se bira predsednik, sekretar gradskog odbora i slično? Vi imate svakog dana saoštenje jedne osobe koja predstavlja stranku jer ju je neko tu postavio. Dali je to denmokratija, da li su to demokratske stranke? Ili imate potpis, a u zagradi piše da su to bivši članovi jedne, druge, treće partije… Kad kažu Dveri, pa onda meni treba u najmanju ruku da kažu bivši radikali, pa bivši komunisti, bivši naprednjaci… Sada ni je više ne znam koji su. Na poslednjim izborima ko je ko, to me uopšte nije interesovalo. Zna se da ljudi gledaju rezultate rada i šta je i kako je. Jelena Karleuša je žena koja je podržavala Čedu Jovanovića, ali ona žena peva i kakve to veze ima sa politikom? Za razliku od svih u Srbiji ja kažem i cenu koja jeste. Da li ste vi ranije čuli od Žikice Nestorovića bilo koju cenu? Nikada! Da li ste čuli od Kocića? Od mene uvek čujete pravu cenu. Zdravko Čolić, cena 100.000 evra za doček Nove godine, pa ako vam odgovara… On je u Crnoj Gori dobio 140.000 evra. Da li je Milica Pavlović, Leskovčanka, tražila 10.000 evra za nastup u Leskovcu? Tražila je i pritom je rekla da će, pošto ima novi album, atraktivna je, i rekla da će već od jeseni njena cena biti 15.000 evra. Mi smatramo da je to prevelika cena da je platimo u ovom trenutku. Bila je jedna anketa koga bi građani želeli da vide, Marija Šerifović se tu dobro kotirala, tražila je 25.000 evra, što, opet, smatramo prevelikom cenom. A vi morate na prvoj i poslednjoj večeri da imate neku veliku zvezdu. Imate i cene koje su simbolične, gde niko neće da vam prigovori, recimo Riblja Čorba 5.500 evra, Vesna Zmijanac 6.000, što je potpuno razumno. Znate, Jelena Karleuša ima 1-2 miliona pratioca na društvenim mrežama i mi to moramo da poštujemo. Ja ne znam nijednu njenu pesmu, kao ni pesme Cece, Lepe Brene, Dragane Mirković, ali poštujem to što su zaista zvezde nad zvezdama. Cene su im takve kakve su, pa ko želi…“

Cvetanović je dodao i da ta ista opozicija ili kvaziopozicija prva dođe da gleda i sluša Jelenu Karleušu…

„Voleo bih da sakupe te pare i daju ih u humanitarne svrhe, a kažem da ću ja da dam duplo više od te njihove sume.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare