Cvetanović najavio Ritejl park u Leskovcu

 

LESKOVAC

Jedan od značajnijih dokaza da smo na dobrom putu je taj što su kompanije „Džinsi“, „Jura“, i druge firme pokazale spremnost da prošire svoju proizvodnju u našem gradu, rekao je na današnjoj press konferenciji gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na kojoj je govorio o istorijatu sertifikacija i resertifikacija  koje sprovodi NALED.

” Takođe, očekuje nas otvaranje pogona kompanije „Aptiv“ (Delfi) u Zelenoj zoni, LIDL otvara svoj market, a uskoro nas očekuje i dolazak Ritejl parka Posejdon grupe”, rekao je Cvetanović koji smatra veoma značajnom činjenicom to što je NALED dodelio Leskovcu certifikat o resertifikaciji i statusu grada sa povojnim poslovnim okruženjem.

On je rekao i da je, zbog naročitog angažmana u ovom procesu, Olivera Pešić dobila poslaničko mesto.

Cvetanović nije precizno odgovorio na pitanje urednice JUGpressa da li su vršene analize koliko je uopšte novih investicija došlo u Leskovac zahvaljujući tom statusu sertifikacije i resertifikacije od strane NALED-a.

Na ponovljeno pitanje Cvetanović je rekao da je to doprinelo da  LIDL otvori trgovinu u Leskovcu i da Delfi gradi proizvodni pogon.

On je govorio i o svom boravku u Briselu, kao člana delegaciej NALED-a, gde su se sreli sa više evropskih zvaničnika.

Cvetanović je rekao i da je razgovarao i sa direktorom  Koka kole i otkrio da je plan da ta kompanije pomogne u rekonstrukciji zgrade u kojoj je do zatvaranja bio Radio Leskovac a za potrebe Omladinskog kluba.

On je najavio da će uskoro biti održana i prezentacija Ritejl parka . koji će biti  izgradjen na prostoru nekadašnje fabrike “Zvezda”.

Na pitanje ko će to da radi  odgovorio je “privatna kompanija” a na naše pitanje ko je vlasnik, rekao je da će novinari “sve saznatina prezentaciji”.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare