Cvetanović: Moji izvori kažu da LIDL gradi tek 2018 .

 

LESKOVAC

Gradonačelnik leskovca Goran Cvetanović rekao je danas da ” jedan njegov izvor, kome veruje” a koji “radi do kancelarije generalnog direktora, kaže da će objekat LIDL-a  da se gradi tek 2018. godine”.

 

On je na pitanje novinara kada će LIDL realizovati svoju investiciju u Leskovcu,  odgovorio da je lokalna samouprava uradila svoj deo posla, a da ostalo zavisi od ove kompanije.

“Što se tiče LIDL-a mi smo završuili ono što je istorijski, a to je da sam grad počne da stvara kapital i pravi višak vrednosti. Mi smo to prodali za 70 miliona dinara i tim novcem smo počeli da pravimo pijacu. Njihova politika je da objekte otvaraju u svim gradovima istog dana. Neki konkursi za upošljavanje osoblja su raspisani. U komunikaciji sa njima neko kaže da će to biti 2017, ali jedan moj izvor, kojem ja više verujem, reč je o Leskovčanki koja radi do kancelarije generalnog direktora, kaže da će objekat da se gradi tek 2018. godine. Oni su sada vlasnici te parcele, i mi tu ništa ne možemo. Na nama je bilo da im stvorimo uslove, što smo prvi u Srbiji uradili” , rekao je  Cvetanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare