CVETANOVIĆ: JUČE SMO ZA TRI SATA SKUPILI 2000 POTPISA

LESKOVAC

 

Predsednik Gradskog odbora SNS I gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović  rekao je danas da jet a stranka  juče za tri sata u Leskovcu skupila 2000 potpisaq za podršku  listi za  republičke izbore.

 

“Mi smo krenuli sa skupljanjem potpisa i juče smo u rekordnom roku od tri sata sakupili 2000 potpisa”, rekao je Cvetanović  i dodao da  je na nivou čiave Republike Srbije  potrebno 10.000 potpisa.

“Tako je sve sredjeno i pripremljeno za predaju liste Koalicija “ Aleksandar Vučić -Srbija pobeđuje”.

 

“Završili smo to kao i uvek prvi, kratko, jasno u kratkom vremenskom periodu i sa tom listom ćemo ići i na lokalne izbore bez toga da parcijalno postavljamo koalicione partnere niti će biti Srpska napredna stranka u imenu koalicije”, objasnio je Cvetanović

 

Napeednjaci su potpise na teritoriji Leskovca skupljali  na sedam mesta  a počeli su , zbanično, u 19 sati sinoć.

“Trebalo nam je vreme da ih po abecednom redu sistematizujemo, jer ih tako na cd-u šaljemo do Beograda”, rekao ej Cvetanović koji kaže da su “ljudi  prezadovoljni “ I da su, “na žalost preko hiljadu građana vratili”.

 

Cvetanović kaže da gradjane “nisu posebno  zvali.

“. Bila je velika gužva i očekujemo da ćemo u narednom periodu čim se raspišu izbori za lokalni parlament takodje  prvi predate listu  i to u nekom rekordnom roku, s obzirom da možemo na više punktova  da skupljamo potpise,  još u kraćem vremenskom periodu završiti sakupljanje potpisa. Potrebno je 30 potpisa po odborničkom kandidatu, puta 75 odbornika, tako da ćemo mi sakupiti oko 3000 potpisa i overiti ih u nadležnim institucijama i predati listu u Skupštini grada”, rekao je Cvetanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare