Cvetanović čestitao Dan državnosti

LESKOVAC
Danas, na veliki hrišćanski praznik Sretenje gospodnje, Srbija slavi Dan državnosti u znak sećanja na dva važna događaja koji su obeležili našu istoriju, zbor u Orašcu organizovan 1804. godine kada je podignut Prvi srpski ustanak protiv Turaka, pod vođstvom Đorđa Petrovića Karađorđa i dan kada je u Kragujevcu 1835. godine usvojen prvi moderni Ustav Kneževine Srbije.

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović je ovim povodom uputio čestitku u kojoj se kaže:

“Naša bogata istorija i slavni preci nas obavezuju da nastavimo sa predanim radom usmerenim ka poboljšanju svih društvenih sfera radi prosperiteta našeg grada i države, a sve u cilju sigurne i stabilne budućnosti.

Svim građanima Leskovca i Srbije upućujem čestitke povodom današnjeg praznika i želim dobro zdravlje, sreću i blagostanje”, navodi se u poruci gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Slovenska Antiteza
Slovenska Antiteza
1 godina pre

Države u kapitalizmu ne postoje. Da bi jedna država postojala treba da ima:
1. Granice (obrisala globalizacija)
2. Narod (emigrira)
3. Kapital (privatizovan) i nema tu od “države” šta da se očekuje. Poluge vlasti su u rukama kriminalaca. Mi smo budući robovi i za to smo se opredelili. Ako ove gradske uštve koje sebe nazivaju građanima ne stisnu ..da, onda ne preostaje ništa drugo osim građanskog rata u Srbiji – pohlepni i zli i njihovi pomagači protiv siromašnih i bez izlaza.