INFORMATOR SNS U LESKOVCU

LESKOVAC

 

Tim eksperata na čelu sa Aleksandrom Vučićem doneo je niz teških odluka koje su se odrazile i odražavaju se na standard građana, a sve to je imalo samo jedan cilj – da spreči bankrotstvo zemlje i to je učinjeno. Srbija je danas zemlja sa velikim ugledom u svetu, poštuju nas na zapadu, odlično sarađujemo sa Rusijom, arapskim zemljama, s našim susedima. Politiku premijera Vučića podržavaju i mnogi poznati umetnici, naučnici i sportisti, kao što su vojni analitičar Miroslav Lazanski, reditelja Emir Kusturica, operska pevačica Jadranka Jovanović, sportska legenda Dragan Džajića i mnogi drugi, rekao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanovcić.

 

Aktivisti Srpske napredne stranke delili su stranački informator građanima Leskovca, a Goran Cvetanović, gradonačelnik i prvi čovek SNS-a u Leskovcu je rekao da ova stranka stoji uzdignute glave pred građanima.i glasačima, a razlog za to leži “u saznanju da se prethodnih godina učinilo mnogo za sve građane i zemlja spasila od sigurnog bankrotstva”.

 

Pomenuo je Cvetanović i da je Srbija poslednjih godina postala veliko gradilište.

“U našem delu prema makednoskoj granici u prethodnih nekoliko meseci 30-ak kilometara auto-puta je otvoreno. Svedoci smo da se ubrzano radi na zavšetku koridor 10 kroz Grdeličku klisuru. Završetak ove trase važan je i za ekonomsko osnaživanje našeg grada. Kada je Leskovac u pitanju svoju budućnost i ekonomski razvoj vidimo u otvaranju novog pogona Kompanije Jura u kome će ove godine biti otvoreno 1.000 novih radnih mesta. Proširenje kapaciteta najavljuju i druge kompanije poput Džinsija gde smo obezbedili 100 miliona dinara za otvaranje novog pogona ili nemačkog Falkea gde se svake godine otvori po 100 novih radnih mesta, itd. Budućnost je otvaranje samostalnih radnji i preduzeća i jačanje preduzetništva. Leskovac je već dugo na tom kursu, jer 99 odsto privrede u našem kraju čine mala i srednja preduzeća. Svima njima grad svake godine pomaže davanjem subvencija i na taj način smanjujemo nezaposlenost. Od 23.000 ljudi koliko je bilo bez posla sada smo smanjili tu cifru na 19.280.”

Priznao je Cvetanović i da je situacija teška, kao i da naši ljudi, pogotovu najstariji sugrađni, žive teško, ali i dodao da se ne može sve odjednom.

“Srbija je plaćala i plaća danas neodgovorne politike naših prethodnika. Sudbina je htela da se Srpska napredna stranka preuzimanjem odgvornosti za rukovodjenje Srbije i naš premijer Aleksandar Vučić suoče sa najvećim iskušenjima. Zadesile su nas katastrofalne poplave i mere štednje. Vlada je morala da donese bolne odluke o smanjenju plata i penzija, ali sve te mere su za relativno kratko vreme urodile plodom.”

Cvetanović je i prelistao informer SNS-a i pročitao najzanimljivije naslove, kao što su “Podignut međunarodni ugled Srbije, “Infrastruktura” i sve taksativno nabrojano u kratkom vremenskom periodu šta je sve urađeno i šta se gradi i ša će tek biti završeno o čemu su naši prethodnici decenijama maštali, samo u 2015. godini bilo je 1,5 milijardi investicija, a ove godine 1,7 milijardi…”

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare