,,Čuvamo se poezijom”

NIŠ

 Pesnikinja Ana Ilić pokrenula je konkurs za najbolju poemu i aforizam – ,,Čuvamo se poezijom”. Na konkurs su pozvani svi pesnici, kreativci i dovitljivi ljudi, a ideja je da se u kućnoj izolaciji sačuva zdravlje i duša pisanjem poezije. Konkurs ima dve kategorije: za poeziju i za aforizme. Učesnici mogu poslati najviše jednu pesmu ili aforizam (ili oba) na mejl podsvetlomistine@gmail.com , uz ime, prezime i kratku biografiju.

                           Autori najboljeg dela u obe kategorije dobiće majicu sa tekstom svoje pesme, ili stiha, odnosno, aforizma uz poklon iznenađenja. Najboljih 20 učesnika dobiće besplatan dizajn za avangardne majice sa poezijom, sa pesmom (ili stihom) ili aforizmom kojim se prijavljuje.

                             Tema konkursa je slobodna, nema starosnih ograničenja i otvoren je do 31. maja. Rezultat će biti objavljen na Fejsbuk stranici i na Instagramu.

                          ” Glavna težnja je da svi oslobode svoju kreativnost, duh i istrajnost u ovom teškom vremenu. Tu smo da osnažujemo jedni druge, delimo svoje sposobnosti, zato su usluge grafičkog dizajna potpuno besplatne,” istakla je Ana Ilić, tvorac konkursa.

                         Ana Ilić (1995.) srpska je pesnikinja, diplomirani filozof Filozofskog fakulteta u Nišu, i sertifikovani Dizajner novih medija, iz Vladičinog Hana. Jedna je od retkih osoba u Srbiji koja je obolela od Fridrajhove ataksije. Rođena i do prvih simptoma bolesti, odrastala kao sva ostala deca da bi u petnaestoj počela da koristi invalidska kolica. Danas živi i stvara u Nišu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare