Čitaoci javljaju: U ulici Omladinskih brigada prošao samo grejder rupe se opet pojavile

LESKOVAC

Čitaoci reaguju na objašnjenje iz Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja kada je u putanju njihov problem sa rupama.

Pišu nam da bi, dok s ene uradi ta projektno-tehnička dokumentacija za moguće asfaltiranja, valjda ipak potrebno da se postojeći problemi saniraju.

Pišu nam da je u ovoj ulici pre mesec dana prošao grejder ali da ulica nije nasipana čak ni grebanim asfaltom, kaklo su im obećavali iz njihove mesne zajednice.

Pišu da je kiša, koja je posle toga pala, kao i svakodnevno korišćenje te ulice, doprinelo da s eopet iskopaju rupe .

Čitaoci pišu da se u ovoj ulici priča da ej mesna zajednica dobila 200.000 dinara za sredjivanej ovog puta ali da se, sem tog “grejderovanja” ništa ne dešava i da je ulica opet puna rupa.

U odgovoru iz Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja nigde se ne pominje nikakvo saniran je postojećeg stanja u toj ulici.

Odgovor ponovo objavljujemo.

” Prema važećem PGR-u 15 južni deo ul. Omladinske (neasfaltirani deo južno od ukrštaja sa ul. Braće Đorđević do ul. Tekstilne) planiran je u gabaritu kolovoza širine 3,5m kao pešački i protivpožarni prilaz. Postoji mogućnost asfaltiranja ili popločavanja ovog prilaza. Neophodno je izraditi projektno – tehničku dokumentaciju potrebnu za dobijanje odobrenja za izvođenje radova kao i obezbeđivanje neophodnih sredstava i planiranje realizacije ove investicije, što je u nadležnosti Gradske uprave, Odeljenje za komuanlno – stambene poslove, saobraćaj i infrastruktur “.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Лепосава Кулић
Лепосава Кулић
4 godine pre

Изем ти такву дирекцију за Урбанизам и изградњу.”јер шеф мисли, уместо нас!:)