Čitaoci javljaju: U grdeličkom Komunalcu ne znaju ko je pregradio reku

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC-GRDELICA

Pomoćnik direktora Javno komunalnog preduzeća “Komunalac” iz Grdelice Staniša Petrović rekao je za JUGpress da u tom preduzeću ne znaju ko je pregradio reku , zbog čega u pojedinim delovima Grdelice nije dva dana uopšte bilo vode a u nekim je pritisak bio veoma slab.

“Vode je bilo u liniji, ali nije bilo dovoljnog pritiska zato što je bilo nedostatka vode u samom vodozahvatu. Pao je pritisak, morali smo da ispustamo vazduh iz linije, pa smo tek u četvrtaj u 9 sati uveče normalizovali pritisak”, rekao je Petrović.

On je na naše pitanje da li je razlog za nestašicu vode bilo to što je vlasnik mini hidroelektrane zagradio vodu iz Rupske reke, rekao ” Mi nemamo pojma ko je to uradio, ali vode nije bilo. Ne mogu da kažem da je on, to je ipak nekih četiri kilometara rastojanja”.

” Voda je ispravna za piće, tu nije bilo problema osim u pritisku, zbog čega su rubni delovi bili bez vode, dok je u centru bio smanjen pritisak”, tvrdi Petrović.

Naši čitaoci su javili da u Grdelici u nekim dleovima nije bilo vode dva dana a u nekim da je pritisak u cevima bio vrlo slab i da je razlog to što je, navodno, vlasnik dve mini hidroelektrane na Rupskoj reci i vlasnik firme “Bane komerc” naredio da se se zatvori reka.

https://jugpress.com/citaoci-javljaju-grdelica-dva-dana-bez-vode-tvrde-da-je-vlasnik-minihidroelektrane-pregradio-reku/

Prati
Obavesti me o
guest
4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Neki
Neki
11 Jula, 2020 8:27 pm

To se barem lako rešava: podigne se mehanizacija jkp komunalac grdelica, ode se na vodozahvat i raskrči brana. Međutim izgleda da treba nečija dozvola, a tom nekom se ne daje takva dozvola. E pa moji Grdeličani, sad vidite kolko košta kolo šećer, kolo prašak i kilo brašno …

direktor na svi direktori
direktor na svi direktori
11 Jula, 2020 9:54 pm
Odgovori  Neki

Mesko upravlja s preduzeca. Izabrao nevoljnici pa im on komanduje koje ce rade, kome da dozvole za zakrci branu, a kome ne. Nikad nisu birani na konkurs direktori vec stalno u vd stanje. I takvi nevolni direktori moraju da slusaju. Kad ste culi da mu se ijedan direktor suprotstavio i da ga je Mesko smenio zbog toga? Takvog odma na celo grada da turite, jer je za medalju.

Teraj dalje
Teraj dalje
11 Jula, 2020 7:50 pm

E grdelicani kad doziveste da vam bane iz kumarevo pali sunce i pušta kisu

grdelica je u leskovacku opstinu
grdelica je u leskovacku opstinu
11 Jula, 2020 5:00 pm

Nedonosce direktora izabrao da ga mobinguje, omalovazava, pa kad oces nesto da ga pitas, on mu naredi da se sakrije. A tepaju direktorske plate, iako nesposobni. Sta ce Grdelici preduzece kad je Grdelica Leskovacka opstina?

Проститутки Бишкека
4
0
Ostavite komentar.x
()
x