Čitaoci javljaju: U Gornjem Bunibrodu iz gradskog budžeta ”presvukli” put do kafane odbornika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Čitaoci javljaju, u Gornjem Bunibrodu iz gradskog budžeta ”presvukli” put do kafane odbornika, kad padne kiša deca iz drugih ulica moraju da prolaze kroz komšijska dvorišta da bi stigla do škole.

U jednoj od ulica ljudi kažu da je jedino rešenje, kada padne kiša, da kupe čamac.

Na ulazu u Gornji Bunibrod je postavlje “semafor”, ima putokaza do kafane Bavka a u školskom dvorištu borave psi lutalice, drvo staro više decenija, koje je zgorelo u požaru, truli i propada tamo gde je palo.

Gornji Bunibrod je selo koja se nalazi na manje od deset kilometara od Leskovca

Prati
Obavesti me o
guest
4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
sace
sace
2 Juna, 2020 9:52 am

Sace Olivera da ofarba klupice i pomeri drvo saktivisti. Jeka ce vu pomogne. I posle ce donose zakone za gradjane Srbije. Da svima bude bolje sa 160 000 plate poslanika.

160 000 dinara plata poslanika
160 000 dinara plata poslanika
2 Juna, 2020 10:17 am
Odgovori  sace

Pa znate li vi da oni misle da zasluzuju te plate? Jedna se doskoluvala, a druga odmah bila na funkcije od fotelju na fotelju i nista nije doprinela. Profesori rade za 50 000, lekari i za 60 000, u fabriku inzenjeri za 45 000, a njih dve ce imaju po 160 000!!! Srbijo, zemljo, nekom majko, nekom maceho! Aman ljudi, ne dozvolimo da ovakvi SNS kadrovi nastave da piju krv gradjanima, jer nezasluzeno imaju previsoke plate, one se ne razumeju ni u sta, nemaju ni struku ni iskustvo. Ona pravnica nema pravne rezultate, samo ogovara. Jesu li to zasluge, partijske prirode? O Zaretu je suvisno govoriti. Vi cete da obrazujete decu, a oni ce da se okoriste od drzave. A vasa deca da rade za cetvrtinu njihovih plata. Pa jesu vasa deca gora? Sramota.

Otac
Otac
2 Juna, 2020 9:26 am

Pa normalno je da se asfaltira put do kafane. Treba da je svima jasno da su odbornici nasa buducnost a ne deca. Deca su samo deca i nista vise u ovom Gradu.

Mare Djordjevic cela sredjena
Mare Djordjevic cela sredjena
2 Juna, 2020 9:39 am
Odgovori  Otac

Da ima za sve! 😀

Проститутки Бишкека
4
0
Ostavite komentar.x
()
x