Čitaoci javljaju: Parkiranje u Leskovcu

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress poslali su fotografije kombija parkiranog na dva i po mesta za parkiranje preko puta gradske uprave i zgrade okruga.

Kao dan kada se to dogodilo navode subotu.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Slavica
Slavica
2 godine pre

Pa to je neki prevoznik. Ko da mi je tu baza, pa se parkira. Bezveze baš.

Bane
Bane
2 godine pre

Ja mislim da se problem javlja kod obuke vozača, jer se tamo uči kos garaža na poligonu gde se parkira u rikverc. Ovo sa slike je opravdano, jer sami uče parkiranje unapred.

Divljina
Divljina
2 godine pre

Odgovor je prost -LEBANE.

Eliot
Eliot
2 godine pre

Zgodno mu bilo, zbog gabarita. Možda je čovek platio dva mesta :)))))))), mada čisto sumnjam po registraciji da je platio, jer kauboji iz Lebane ne samo da bahato parkiraju, već ne znaju, tj neće ni da voze po propisima…
p.s. Ovakvi kombiji preplave parkirališta na gradskim pijacama. To su sve dostavna vozila i ona ne bi smela da se parkiraju na parking prostoru obezbeđenom za kupce na pijacama, a posebno na mestima predviđenim za osobe sa invaliditetom. Ima ga jedan plavi opel karavan sa nalepnicom kiupljenom vrv na pijaci koji je non / stop subotom parkiran ba[ iya ygrade uprave pijace ;)… Leskovac je to, grad uskogrudih i samoživih ljudi, pa je i gradska uprava takva. Inspekcije ne rade svoj posao ili su bolje plaćene da ne rade 😉

Johan
Johan
2 godine pre
Odgovori  Eliot

Bio je zgodan parking pored robne kuće. Biće tu uskoro trg. Proterani su seljaci iz centra grada. Nema gde da parkiraju. Kad dođu subotom zbog pijace moraju da se skrivaju od zloglasnog pauka. Svuda su znakovi upozorenja “PAUK NOSI”. Meta pauka su uglavnom seljaci. Od njih živi pauk u Leskovcu. I ja sam seljak,a vi nećete ovo objaviti.