Čitaoci javljaju, nadležne službe uredjuju

LESKOVAC

Odeljenje za zaštitu životne sredine, JKP Komunalac, kompanija PVV i Odeljenje komunalne milicije danas su organizovali akciju uređenja i čišćenja svih javnih površina koje se nalaze na potezu od ATD-a do Hemijske škole, objavljeno je na sajtu grada Leskovca.

Akcija je podrazumevala uređenje i čišćenje bankina sa leve i desne strane puta, kao i košenje bankina od Hemijske škole do puta za selo Donja Jajina, kao i potkresivanje niskog i visokog rasitnja. Akcija obuhvata i uređenje javne površine oko postojećeg mobilijara kod ATD-a.

Sa ovom akcijom nastaviće se i sutra, navodi se u objavi.

Čitaoci JUGpressa su upozoravali na ovaj prostor urastao u travu i rastinje

i mobilijar na kome su čitave samo ljuljaske.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
pokrenuti odgovornost
pokrenuti odgovornost
3 godine pre

Neodgovorno rukovodstvo komunalnih preduzeca nista ne radi izvan dometa kamera. Samo kad se vidi da rade.Pa oni su poznati da rade samo tamo gde prolazi gradonacelnik. Sta ocekujete od takvih, da sami rade svoj posao, zbog plate koju primaju a koju izdvajaju svi gradjani za njihove funkcije? Oni vidite da zahvalnost non stop iskazuju gradonacelniku. Oni pogresno misle, ako ih gradonacelnik bira i vestacka skupstinska vecina odbornika postavlja, da ih gradonacelinik i placa iz svog dzepa? Ne! Oni su u funkciji gradjana. Oni su servis gradjana! Jer njih placaju gradjani!
O ovome obavezno pokrenuti odgovornost na sednici skupstine. Ovo je bahato ponasanje rukovodstva.

Đenka
Đenka
3 godine pre

Ala su ga uredili, svaka im čas’