Čitaoci javljaju: Na Svetoilijskom groblju opet mini deponija

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da se na Svetoilijkom groblju skoro redovno prave mini deponije.

Đubre se baca gde ko stigne a i kad se baca u kontejnere, oni se, tvrde naši čitaoci, ne čiste redovno.

Za fotografije koje nam šalju kažu da su nastale 17. januara 2024. godine.

Ako je ovo đubre u međuvremenu uklonjeno, to je super vest. Još kad bi i građani malo poveli računa o tome gde treba da bace đubre, to bi bila druga lepa vest (kraj) ČJ/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dugo, dugo, dugo
Dugo, dugo, dugo
4 meseca pre

Retko koji direktor na grudi docekuje probleme, sam ih pronalazi, istrazuje uzroke, resava sistemski. Uglavnom kao ovaj beze, nece da znaju, ne slusaju zaposlene niti traze od njih da mu javljaju. Za ovakvu deponiju pravi direktot bi davno znao i zauvek sprecio, postavio dezurstva slikao, prijavio, obebеdio kaznjavanje, o tome rastrubio i drugi bi prestali da dovoze djubre na isto mesto. Ali, tako nesavrsen, sedece jos dugo, dugo, dugo. Ce ga izriba na sastanak, da pred svima demonstrira silu, pa ce mu trazi privatnu uslugu, da ga uceni za fotelju, da njemu sluzi jos dugo, dugo, dugo.

Licno dtvara deponiju
Licno dtvara deponiju
4 meseca pre

A mozda i licno stvara ovakve deponije. Naredi zaposlenima da smece sa ociscenoh grobova gomilaju. Kampanjski ga iznose na deponiju. Ne mareci sto jednom stvorena deponija magnetizmom privlaci gradjane da i oni tu nastave da gomilaju djubre. Sta se on razume u podizanje svesti kad je njegova na niskom nivou.

Oi!
Oi!
4 meseca pre

Ne verujem. Odavno groblja ne čisti Komunalac. Parcele čiste i uređuju sami građani.