Čitaoci javljaju: Autobusi iz Beograda i Niša skupljaju mitingaše po Leskovcu, polasci sa raznih mesta

LESKOVAC

Odlazak na današnji miting SNS u Beogradu je sada drugačije organizovan, javljaju čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress danas.

Više nema masovnog skupljanja i polaska sa jednog mesta.

Jutros su se oni koji idu na miting u Beograd iz leskovačkih javnih preduzeća fotografisali ispred svojih firmi grupno a onda su otišli, svaki u svoj mesni odbor, radi polaska na miting.

Grupice ljudi ukrcale su se u autobuse Nišekspresa ispred Plavog paviljona a čekali su na autobus i kod nekadašnje fabrike Džinsi u Radničkom naselju.

Lastini autobusi danas kruže po Leskovcu, očevici kažu u prilično lošem stanju, na zadatku skupljanja mitingaša.

Novi način polaska, nesvojstven SNS-u koji uvek želi da pokaže masovnost, se tumači kao namera da se ne izaziva ogorčenje građana u gradu koji je mesecima unazad na ubedljivom poslednjem mestu po isplaćenim prosečnim zaradama u kategoriji gradova. (kraj) LJS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kosta
Kosta
1 godina pre

“oni koji idu na miting u Beograd iz leskovačkih javnih preduzeća fotografisali ispred svojih firmi grupno a onda su otišli..”
Pitanje za redakciju: gde su te fotografije na kojima se oni ponosno spremaju na put? Ja ne videh nijednu. Hoću da ih vidim, pa da ispuštam na desetine tužbi, jer ne rade posao za koji ih plaćamo, krše radnu disciplinu…it itd…to već bolje od mene advokat zna.

mufljuz
mufljuz
1 godina pre
Odgovori  Kosta

Ako su uzeli godisnji odmor ne mozes im nista a ako su na bolovanju to je vec druga prica

Dragan
Dragan
1 godina pre
Odgovori  Kosta

Ma opasan si .

Dragan
Dragan
1 godina pre
Odgovori  Kosta

Kako te nisu pitali sta da rade.

Kosta
Kosta
1 godina pre
Odgovori  Dragan

Dragan, hajde pošalji mi slike slike svojih kolega botova gde se zadovoljni slikaju ispred JP u kojima rade, pred polazak na miting, da vidimo koliko sam opasan. Nisam ja opasan, nego ste vi pokvarenjaci. Sem toga, ne umeš da napišeš normalnu rečenicu a neki si faktor. Bez partijske knjižice ti si niko i ništa, a vrlo brzo će doći dan kad ćeš pričati kako nikad nisi imao veze sa SNS.