Četiri finala tri pobede

NIŠ-ZLATIBOR

          Tokom ove nedelje na Zlatiboru se igralo Letnje prvenstvo Srbije za tenisere i teniserke do 14 godina. Do naslova šampionke Srbije stigla je Anastasija Cvetković, teniserka Teniske akademije Živković . Ona je titulu osvojila i u singlu i u konkurenciji dublova. Anastasija je u finalu bila bolja od Lane Virc, teniserke koja nastupa za klub iz Subotice. Rezultat je bio 2:0. U konkurenciji dublova, Anastasija je nastupila u paru sa Teodorom Vlajić, one su pobedile par Ena Ilić/Helena Vlajić sa 2:0.

      I u konkurenciji tenisera, šampionska titula je završila u rukama predstavnika niške akademije. Marko Dragović  je u finalu bio bolji od Vanje Nikolića iz Zrenjanina sa 2:0 . U konkurenciji muškog dubla Uroš Živković je stigao do vicešampionskog naslova, on je nastupio u paru sa Aleksom Mirkovićem iz Sombora.

   Vredno je pomena da je Luna Urso osvojila drugo mesto na turniru Serbia GRAND PRIX u konkurenciji seniorki. Podsećamo i da je na terenima Teniske akademije Živković u toku međunarodni turnir iz serije UTR u konkurenciji seniorki za nagradni fond od 25.000&, finale je na programu u nedelju, a u subotu na terenima niške akademije počinje Letnje prvenstvo Srbije za tenisere i teniserke do 16 godina.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare