ČESTITKA DS-a GRAĐANIMA LESKOVCA!

LESKOVAC

 

Prošle godine smo građanima Leskovca uputili čestitku u kojoj smo poželeli da svaki građanin Leskovca ima samo ono šta imaju gradonačelnik Leskovca i njegova politička klika, saopštio je danas Gradski  odbor DS .

 

“Naravno da se ništa od toga nije ostvarilo, jer ovaj grad ima najgoru vlast u novijoj istoriji Leskovca! Vlast nesposobnih i bahatih, vlast polupismenih i drčnih, vlast koja vlada strahom i pretnjama!

Svake godine pitamo građane Leskovca da li sada žive bolje ili pre godinu dana; ovaj put ih pitamo da li bolje žive sada, sa SNS-om na čelu, ili su živeli bolje pre četiri godine, dok je DS vodila ovaj grad?

Pošto odgovore svi znamo, ove godine želimo da građanima Leskovca poželimo samo pola od onoga šta imaju gradonačelnik Cvetanović i grupa vlastodržaca koja sebe naziva gradskom vlašću!

Dakle, želimo:

-Da svaki građanin Leskovca ima samo pola plate i dnevnica za službena putovanja  koje imaju funkcioneri SNS-a i  gradonačelnik Cvetanović!

– Da svaki građanin Leskovca obiđe samo pola zemljine kugle o trošku građana Leskovca, za razliku od gradonačelnika Leskovca koji je o trošku gladnih Leskovčana obišao ceo svet!

-Da svaki građanin Leskovca ima samo pola voznog parka, čije gorivo i održavanje plaćaju javna preduzeća i budžet, od voznog parka lokalnih vlastodržaca!

– Da svakom Leskovčaninu/Leskovčanki troškove reprezentacije plaćaju javna i privatna preduzeća!

– Da svaki građanin Leskovca na poklon od gradonačelnika dobije vrednost samo dve žardinjere! S obzirom da su četiri žardinjere plaćene skoro milion dinara, to bi značilo skoro pola miliona dinara na poklon svakom Leskovčaninu ili Leskovčanki!

– Da svaki Leskovčanin/Leskovčanka budu samo upola siti od toga koliko je sita podgojena lokalna vlast!

– Da građani Leskovca svojim glasovima podrške DS-u i koaliciji oko DS-a pomognu da osvojimo makar pola od ukupnog broja glasova na sledećim izborima, jer samo vlast koju vrši DS brine o građanima Leskovca!

 

Ali, DS Leskovac pre svega voli svoj grad i zato građanima Leskovca želimo i mnogo više, ono najvažnije: zdravlja, ljubavi, sreće,uspehe na ličnom i porodičnom planu! saopštio je DS.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare