Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite uručena vredna donacija

VRANJE

Agencija za obezbeđenje „Eurosecurity“ iz Beograda Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju uručila je donaciju u vrednosti od oko milion dinara.

Donacija se sastoji od prehrambene i sanitarno-higijenske robe.

Vlasnik agencije Zoran Nikolić rekao je da se kao društveno odgovorna firma trude da pomažu zajednicama u kojima posluju, kako bi pored zaštite lica i objekata, kao osnovne delatnosti doprineli i na drugom planu.

Primopredaji ove vredne donacije, prisustvovao je i gradonačelnik dr Slobodan Milenković koji je naglasio značaj bilo koje vrste pomoći ovom tipu ustanova.

„Ovde govorimo o pomoći široj društvenoj grupi. Ovo je drugi dom za decu sa smetnjama u razvoju, ali i utočište odraslim,  starim i iznemoglim licima bez adekvatnog zbrinjavanja. Negom i brigom, stručno osoblje pruža potrebnu socijalnu zaštitu, a svaka donacija znači unapređenje uslova za boravak i rad sa korisnicima“, naglasio je dr Milenković.

Direktora Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite Vranje Ivana Tasić se zahvalila donatoru i istakla da svaka pomoć podiže standard korisnika ove ustanove.

U pratnji gradonačelnika gosti su obišli korisnike usluga i izrazili želju za daljom saradnjom.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare