Buran protekli vikend 

VRANJE-BOSILEGRAD-TRGOVIŠTE

Pripadnici saobraćajne policije u Vranju, Bosilegradu i Trgovištu, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja sedmoricu vozača, šestoricu koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. 

Policija u Vranju zatekla je muškarce starosti 42 i 47 godina koji su upravljali automobilima marke „bmv“ i „citroen“ sa 2,30 i 1,85 promila alkohola u organizmu, dvojicu tridesetdvogodišnjaka koji su vozili „mercedes“ i „bmv“ sa 1,35 i 1,24 promila alkohola kao i četrdesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom “bmv” pod dejstvom kanabisa i kokaina. 

U Bosilegradu, patrola je isključila iz saobraćaja tridesetosmogodišnjeg vozača „vaz lade“ koji je vozio sa 1,93 promila alkohola u organizmu. 

Saobraćajna policija u Trgovištu zaustavila je tridesetjednogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je vozio sa 1,49 promila alkohola. 

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave, saopštila je Policijska uprava u Vranju. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare