Bunuševac veliko gradilište

VRANJE

,,Izgradnja atmosferske i fekalne kanalizacije“ je projekat koji grad Vranje realizuje u saradnji sa Ministarstvom privrede u Privrednoj zoni Bunuševac.

Narednih dana ovaj prostor će biti veliko gradilište izjavio je državni sekretar u Ministarstvu privrede, Dragan Stevanović, prilikom obilaska privredne zone.

,,Prioritet je da finansijski podržimo opremanje zona, gde će se graditi nove fabrike i otvarati radna mesta. Sredinom godine kreću radovi i na izgradnji obilaznice i partner na ovom projektu je Ministarstvo privrede“, rekao je Stevanović.

On je ukazao na značaj Privredno radne zone Bunuševac za ovaj deo Srbije, ali i svih industrijskih zona za ekonomski razvoj zemlje. Najavio je i dolazak novih investitora u Vranje.

,, Cilj ovog projekta je infrastrukturno opremanje Privredno radne zone i sve aktivnosti smo intenzivirali, kako bismo postigli krajnji cilj, a to je novo zapošljavanje. U tome imamo snažnu podršku Ministarstva privrede, koje je samo za realizaciju ovog projekta izdvojilo skoro 5.600.000 dinara, koliko i lokalna samouprava. Uvođenjem u posao još jednog izvođača, ovaj prostor je postalo jedno veliko gradilište i uz podršku svih partnera ispunićemo sve standarde za poslovanje zainteresovanih investitora“, rekao je gradonačelnik  Slobodan Milenković.

Radove na izgradnji atmosferske kanalizacije u dužini od 387 metara i fekalne kanalizacije od 277 metara izvodi firma „Beonant doo“ iz Beograda. Trajaće mesec dana. Izvode se na prostoru ispod Fabrike obuće „Geox“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare